Irina Shayk Ve Thierry Henry, Lüks Saat Ve Mücevher Fuarina Katilacak

Doha Mücevher ve Saat Fuari (DJWE), 5-11 Subat tarihlerinde kapilarini açiyor. Lüks saatleri, mücevherleri, elmaslari ve altinlari barindiran fuar, 175’ten fazla ülkeden ziyaretçiye ev sahipligi yapacak. Ayrica etkinlik için ünlü model Irina Shayk’in yani sira futbol efsanalerinden Thierry Henry’nin rol aldigi "Mücevher Uzmanlari" kampanyasi yayinlandi.

Doha Mücevher ve Saat Fuari (DJWE), 5 - 11 Subat tarihlerinde kapilarini açiyor. Lüks saatleri, mücevherleri, elmaslari, altinlari ve gümüsleri bünyesinde barindiran fuar, 175’ten fazla ülkeden ziyaretçiye ev sahipligi yapacak. Visit Qatar, etkinlik için süper model Irina Shayk’in yani sira eski Fransiz futbolcu Thierry Henry’nin rol aldigi "Mücevher Uzmanlari" kampanyasini yayinladi. Luca Caon’un yönettigi kampanya filmini moda fotografçisi Rowan Papier’in gerçeklestirdigi fotograf çekimi tamamliyor.

Katar Turizm’de Pazarlama Planlama Baskani olan Hessa Al-Thani, "Bu yilin etkinligiyle birlikte, DJWE’nin baslangicindan itibaren geçen inanilmaz 20 yili kutluyor olacagiz. Bu etkinlik dünyanin en özel mücevher ve saatlerinin olaganüstü bir sergisi haline geldi" dedi.

Eski futbolcu Thierry Henry ise "Kariyerim boyunca hep tasarim ve lüks açisindan en iyi olani takdir ettim. Tüm fuari ve sergilenen her seyi deneyimlemek için çok heyecanliyim. Ayrica Katar’in kültürel açidan öne çikan diger yönlerini de deneyimlemek için sabirsizlaniyorum" ifadelerini kullandi.

Irina Shayk, "2024 Doha Mücevher ve Saat Fuari araciligiyla Visit Qatar ile olan ortakligimi sürdürdügüm için mutluyum. Lüks ürünlerde en iyisini öne çikarmaya olan bagliliklari gerçek bir kesif hissi olusturuyor" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile