İş Adamı Raif Türk Dicle Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu

İş Adamı Raif Türk Dicle Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu

Diyarbakır‘da "Genç istihdamın artırılması ve girişimciliğin desteklenmesi‘ adlı projenin faaliyetleri kapsamında seminer verildi. Girişimcilik Okulu‘nun seminerine Diyarbakır‘ın ünlü iş adamlarından Di-Me‘in sahibi Raif Türk katıldı.

İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı IPA IV. Bileşen‘ i çerçevesinde Genç İstihdamın Desteklenmesi Hibe Programı kapsamında Dicle Üniversitesi‘nin Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ile Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası (DTSO) ortaklığıyla yürüttüğü, "Genç istihtamın arttırılması ve girişimciliğin desteklenmesi‘ adlı projenin faaliyetleri kapsamında seminer verildi.

Her hafta alanında uzman ve ünlü iş adamlarını misafir eden Girişimcilik Okulu‘nun bu haftaki konuğu Diyarbakır‘ın ünlü iş adamlarından Di-Me‘in sahibi Raif Türk oldu. ‘Yerel ve Uluslararası Pazar Fırsatları‘ hakkında konuşan Raif Türk, iş yaşamındaki fırsatlar ve deneyimleri konusunda tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin işletme sektöründe yeni bakış açıları kazanmaları ve kendi fikirlerine yön vererek girişimciliklerinin arttırılmasına katkı sağlayacak seminer sonunda Dicle Üniversitesi

adına programın hatırası olarak onurluk takdim edildi.

Proje kapsamında kurulan Kariyer Danışma Merkezi‘nin ilerleyen haftalarında bu tür faaliyetlere devam edeceği ve üniversite öğrencilerine yönelik mesleki gelişimi arttırıcı ve özellikle istihdama katkı sağlayıcı faaliyetlerine devam edeceği belirtildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile