İş Adamı Seçim Sonuçlarını Helva Dağıtarak Kutladı

İş Adamı Seçim Sonuçlarını Helva Dağıtarak Kutladı

Malatya’da Mustafa Sofuoğlu isimli bir iş adamı 1 Kasım seçimlerinin ardından AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesini ve ülkenin yeniden istikrara kavuşmasını vatandaşlara helva dağıtarak kutladı.

Gıda pazarlama işiyle uğraşan Malatyalı iş adamı Mustafa Sofuoğlu seçim sonuçlarının ardından Malatya Yeni Cami meydanında yaklaşık 2 bin kişiye helva dağıtarak, ülkenin yeniden istikrara kavuşmasını kutladı.

İş adamı Mustafa Sofuoğlu’nun düzenlediği programa AK Parti MKYK Üyesi ve yeniden Malatya Milletvekili seçilen Öznur Çalık da iştirak etti.

Mustafa Sofuoğlu ülkenin yeniden istikrara kavuşmasından dolayı böyle bir karar aldığını ifade ederek “İstikrarsızlık sürecinde vatan evlatlarımızı kaybettik, ağabeylerimizin, kardeşlerimizin kanı aktı, analarımız ağladı, evlatlarımız yetim kaldı. Ben de bu istikrarsızlık sürecinde çok acı çektim. İşte bu istikrarsızlık süreci sandığa gömüldüğü için bugün vatandaşlarımıza helva dağıtıyoruz ve ’Haydi Bismillah’, ’İstikrar’ diyoruz. Bu seçim sonuçları vatanımız ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun, Allah ülkemizin başında bulunanların yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Mustafa Sofuoğlu’nun konuşmasının ardından Kur’an okunarak vatandaşlara helva dağıtıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile