Is Bankasi, Metaverse'te Girisimcilik Subesi Ve Nays Alani Açiyor

Is Bankasi, Metaverse'te Girisimcilik Subesi Ve Nays Alani Açiyor

Türkiye Is Bankasi, girisimcilik ekosistemi paydaslarina özel faaliyete geçirdigi Girisimcilik Subesi ile yeni nesil finans uygulamasi Nays’in avantaj ve firsatlarinin tanitildigi Nays Alani’ni, GoArt Metaverse Platformu’nda sanal olarak hizmete açiyor.



Is Bankasi, Girisimcilik Subesi ve Nays Alani’ni yerli GoArt Metaverse Platformu’nda kullanicilarla bulusturuyor. Bankacilik ve finans odagindaki Metaverse kurgularini, müsterilerle etkilesim kurmayi saglayacak düzeye tasiyan banka, GoArt Metaverse Platformu’nda kullanicilarla bulusturdugu Girisimcilik Subesi ve Nays Alani’ni, yüz yüze iletisim atmosferini yakinsayan ölçekte hissettirecek sekilde tasarladi.

Verilen bilgiye göre; kullanicilar, Girisimcilik Subesi’nin teknoloji odakli, inovatif ve katma deger olusturan startuplara özel bankacilik ürün ve hizmet ayricaliklarini Metaverse ortaminda taniyip, Girisimcilik Subesi’nin gerçek temsilcilerinin avatarlariyla haftanin belirli gün ve saatlerinde canli görüsme yapabiliyor.

Girisimcilik Subesi’nin yaninda konumlandirilan Nays Alani’nda ise yeni nesil eglenceli ve kazandiran finans uygulamasi Nays’in avantaj ve firsatlari tanitiliyor. Yapilan açiklamaya göre; kullanicilar, Nays’in özelliklerini ve sundugu firsatlari kesfederken, platformun “play to earn” ve “move to earn” kurgulariyla indirim kodlari içeren NFT kazanma sansi yakaliyor. “Play to earn” ile Nays Alani’nda tanimlanan görevleri tamamlayan kullanicilar, Pazarama indirim kodunu içeren NFT kazaniyor. Projenin ilk is birlikleri arasinda olan Burger King ise lezzet severlere NFT kazandiriyor. Ilk kez Is Bankasi ile hayata geçirilen “move to earn” kurgusuyla, artirilmis gerçeklik (AR) teknolojisi sayesinde 700’den fazla Burger King lokasyonunda tanimlanan token’lari toplayabiliyor ve indirimli menü avantajini sunan NFT elde ediyor.

Banka, Nisan 2022’de “Tablolarla Bogaziçi’nde Bir Gezinti” NFT sergisini, blokzincir altyapisini kullanan ve merkeziyetsiz bir yapida kurulan Decentraland platformunda sunmustu. Sergide kullanilan artirilmis gerçeklik uygulamalari ile dijital ortamda sergilenen NFT eserlerin fiziki ve dijital deneyimle birlestirilmesi saglanmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile