İş Bankası'ndan İş'te Üniversiteli Kartına Başvuracaklara Özel Kampanya

İş Bankası, 1-17 Ekim tarihleri arasında İş'te Üniversiteli karta başvuran ve başvurusu onaylanan gençlere, Cinemaximum sinema bileti hediye ediyor.

İş Bankası açıklamasına göre, Banka, İş'te Üniversiteli markasıyla gençlere sunduğu hizmet ve kampanyalara yenilerini ekliyor. 1-17 Ekim günleri arasında İş'te Üniversiteli kredi kartına başvuran ve başvurusu onaylanan gençlere çift kişilik Cinemaximum sinema bileti hediye ediliyor.
İş'te Üniversiteli dünyasına katılan gençlerin hediye biletler, 2014 kasım ayı içerisinde İş'te Üniversiteli kredi kartlarına yüklenecek ve yükleme yapıldığında SMS ile bilgi verilecek. 31 Aralık 2014 tarihine kadar geçerli olacak biletler, salı ve çarşamba günleri 18:00 seansına kadar istenilen filmde kullanılabilecek. İş'te Üniversiteli kredi kartına sahip olmak için öğrenci kimlik belgesi ve nüfus cüzdanıyla en yakın İş Bankası Şubesi'ne gitmek yeterli.
Başvurmak isteyen gençler, ayrıca "ÜNİK" boşluk TC Kimlik Numarası yazıp 4402'ye SMS göndererek, facebook.com/isteuniversiteli sayfasındaki "Kart Başvurusu" sekmesini, www.isteuniversiteli.com.tr sitesindeki "Hemen Başvur" sekmesini ya da www.isbank.com.tr internet sitesindeki "Hızlı Kredi Kartı" sekmesini tıklayarak veya İnternet Şubesinden başvuru yapabiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile