Is Basvurusunda Istenen Deneyim

Is Basvurusunda Istenen Deneyim

Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile Kariyer Gelistirme ve Mezun Izleme Uygulama Arastirma Merkezi’nin birlikte düzenledigi “Is Basvurusunda Istenen "Deneyim" ve Yeni Mezun Ben: Mezuniyet Sonrasi Özel Bir Firmada Deneyim Kazanma Firsatlari-II” baslikli program gerçeklestirildi.

Istiklal Konferans Salonu’nda; Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Ögretim Üyesi Doç. Dr. Ayse Yazlik’in yönetiminde gerçeklestirilen programda; özel bir firmanin Bitki Koruma Teknik Müdürü Can Akdeniz “Degisim Yönetimi Metodolojisi” baslikli sunumu ile degisimin önemi, gerekliligi ve etkileri konusunda ayrintili bilgiler aktardi.

Neyi, ne zaman, ne sekilde ve neden degistirmemiz gerektigini, degisimin günlük yasama olan duygusal yansimalarinin neler oldugunu vurgulayan Can Akdeniz, kisinin kendi degerini farkina varmasi, temel ve ince becerilere sahip olmasi, karsilikli paylasimlar ve sürekli gelismeler ile kendini bir adim öteye tasimasinin çok önemli oldugunu dile getirdi. Bu kapsamda istenen basarinin saglanabilmesi için isverenler ile çalisanlar arasinda dengenin saglanmasinda degisimin gücüne ve ekip çalismasinin önemine ayrica vurgu yapti.

Can Akdeniz son olarak; firmada ise alim süreçleri ve stajyer seçim kriterleri hakkinda katilimcilara detayli bilgiler aktardi. Akadeniz’in paylasimlarindan sonra, firmanin pazarlama Müdürü Hüseyin Gül ve Satis Sorumlusu Salih Piker, Düzce Üniversitesi ögrencilerine kisisel deneyimlerini ve kendilerini gelistirmelerine yönelik neler yapabilecekleri konularinda önerilerde bulundu.

Program katilimcilardan gelen sorularin cevaplanmasiyla son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile