Is Insani Demir, Türkiye Ekonomisine Katki Sunmaya Devam Ediyor

Is Insani Demir, Türkiye Ekonomisine Katki Sunmaya Devam Ediyor

Insaat sektörü basta olmak üzere farkli sektörlerde çalismalarda bulunan is adami Ada Demir, sahip olduklari firmalarla Türkiye’nin ekonomisine katkida bulunmaya devam ettiklerini söyledi.

Farkli sektörlerde yer alan ve genç yasina ragmen gerçeklestirdigi çalismalarla dikkat çeken Ada Demir, her sektörün önemli oldugunu ve sektörel gelisme için önemli yatirimlarda bulunulmasi gerektigini kaydetti.

Ekonomik sistem içerisinde bu döngünün geçmisten günümüze degerli oldugunu düsündügünü aktaran Demir, “Bu nedenle biz de insaat sektörünün yani sira medya ve galeri sektöründe de bulunuyoruz. Sektörün ihtiyaçlarini belirleyip genç ve dinamik ekibimizle önemli atilimlar gerçeklestirdik. Daha fazlasini yapabilmek için yatirimlara devam edecegiz. Ekonomik sistem içerisinde her sektörün az ya da çok birbirine ihtiyaci vardir. Bu nedenle sektörlerin gelisim içerisinde olmasi, ülke ekonomisinin de bundan olumlu bir sekilde etkilenmesini sagliyor. Genç ve dinamik ekibimle birlikte yenilikçi çalismalarda bulunuyor, içerisinde bulundugum sektörün gelismesini sagliyorum. Markamiz özelinde genç ve dinamik ekibe sahip oldugumuz için sansli oldugumuzu düsünüyorum. Çünkü gelisim her zaman, mesleki yeterliligi yüksek kisilerin yaptiklari çalismalarla gelecektir. Biz de alaninda uzman, yenilikçi bakis açisina sahip kisilerden olusan uzman ekibe sahibiz. Basarili projelerde bulunduk, bulunmaya devam de edecegiz. Gelisimin her zaman yenilikçi projelerle geldigine inaniyorum. Bu yüzden içerisinde bulundugumuz sektörlerin gelismesi adina çalismalarimizi çok daha profesyonel bir sekilde sürdürecegimizi söyleyebilirim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile