İş-Kur Kuraları Ertelendi

İş-Kur Kuraları Ertelendi

Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) tarafından yürütülen Toplum Yararına Çalışma Programları kapsamında, okullarda temizlik elemanı olarak çalışacak işçilerin belirleneceği kuranın ertelendiği açıklandı.

İş-Kur Adıyaman Müdürü Ramazan Tatar yaptığı açıklamada, 8 Eylül Cumartesi günü Halk Eğitim Salonu’nda yapılacak olan kura çekiminin, genel müdürlüğün talimatıyla ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Kuralar tüm Türkiye genelinde ertelenirken, Adıyaman’da merkez ve ilçelerdeki okullarda görev yapması için alınacak 500 kişinin arasına girmek için, 13 bin 417 kişi başvuruda bulundu.

Ramazan Tatar, başvuruların alındığını ve haklarının saklı olduğunu belirterek, "Türkiye İş Kurumu'nca yürütülmekte olan Toplum Yararına Çalışma Programları kapsamında, İl Müdürlüğümüz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol doğrultusunda, ilimizdeki resmi okullarda sınıf temizliği için 2012-2013 eğitim ve öğretim yılını kapsayacak şekilde, ilimiz merkezinde 150 ve ilçelerinde 350 olmak üzere toplam 500 kişinin 9 ay süreyle istihdam edileceği projeye başvurular, 27 Ağustos tarihinde başlamış 6 Eylül tarihinde Son bulmuştu. 8 Eylül Cumartesi günü saat 10:00’da Adıyaman Halk Eğitimi Merkezi Salonu'nda noter huzurunda kuraları çekilecekti ancak, genel müdürlüğümüzden gelen talimatla kura çekimleri Türkiye genelinde ikinci bir talimata kadar ertelenmiştir. Genel müdürlüğümüzden gelecek yeni talimat doğrultusunda gerekli duyuru en seri şekilde yapılacaktır" bilgisini verdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile