İş Kur Malatya Müdürlüğü’ne Atanan Vahap Toman Göreve Başladı

Çalışma ve İş Kur Malatya İl Müdürlüğü’ne atanan Vahap Toman göreve başladı.

1963 yılında doğan Toman, 1969’dan beri Malatya’da yaşıyor. Aslen Elazığ'ın Baskil ilçesinden olan Toman, 2005 yılında Şanlıurfa İş Kur Müdür Yardımcısı, 2007’de Şanlıurfa İş Kur İl Müdürü oldu. 2009 yılında Şanlıurfa Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sekreterliği görevinde bulunan Toman, burada görev yaparken Çalışma ve İş Kur Malatya İl Müdürlüğü’ne atandı.

Çalışma ve İş Kur Malatya İl Müdürü Vahap Toman, “Kurum kültürünü biliyorum. Malatya esnafını ve organize sanayisini biliyorum. İnsanların memnuniyeti bizim için önemlidir” ifadelerini kullandı.

İş ve meslek danışmanı uzmanı olarak Malatya’da 20 kişinin göreve başladığını da belirten Toman, “İşsiz insanlarımızın bilgi ve becerilerini tespit etmek. Tabiri caizse bir futbolcu transferi gibi işverenlere kalifiye eleman temin edecek olan iş ve meslek danışmanı uzmanı arkadaşlar eğitime tabi tutulduktan sonra, kurumumuza başvuran işsizlerle ilgilenecekler” dedi.

Diğer yandan yaklaşık bir yıl Çalışma ve İş Kur Malatya İl Müdürlüğü görevi yapan Durmuş Doğan’ın ise aynı kurumda araştırmacı olarak görevlendirildiği ifade edilirken, Doğan’ın şu anda geçici görevle Valilik’te çalıştığı öğrenildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile