Is Yeri Yikilan Depremzede Berber Evinin Önünde Isine Devam Ediyor

Is Yeri Yikilan Depremzede Berber Evinin Önünde Isine Devam Ediyor

Hatay’in Antakya ilçesinde depremde evi agir hasar alan ve is yeri yikilan berber Gazi Gümüs, isini evinin önünde devam ettiriyor.

Hatay’in Antakya ilçesi Anayazi Mahallesi’nde yasayan berber Gazi Gümüs’ün depremde evi agir hasar aldi, is yeri ise yikildi. Her seyini kaybeden Gümüs, memleketini terk etmeyerek evinin önünde çalismaya basladi.

Gümüs, depremde dükkanini kaybettigini ve hiç malzeme kurtaramadigini belirterek, "Dükkanim yikildi. Sandalye buldum evin önünde isime devam ediyorum. Ufak tefek çalisiyoruz. Hayatimizi sürdürmeye çalisacagiz. Bu ev rahmetli annemden bana kaldi. Bu ev de yikilacak. Hepsi bu, yapacak bir sey yok. Allah’a sükür hayattayiz. Ayakta durmaya çalisiyoruz” dedi.



“Tiras ettigim çogu arkadasim vefat etti”

Berber Gümüs, kardeslerinin destegiyle isine konteynerde devam etmeyi düsündügünü ifade ederek, “Simdi yaz oldugu için bir sikinti yok. Yarin bir gün kis gelince hayat daha zor olacak. Bunun farkindayiz. Düsünmek istemiyoruz. Çünkü alistik. Yani bu hayatin baska hiç alternatifi yok. Yani önceden her seyimiz vardi. Evimiz vardi, çatimiz vardi, arkadaslarimiz vardi. Tiras ettigim çogu arkadasim vefat etti. Hepsi öldü yani hayat bos. Onun için Allah’in izniyle ayakta duracagiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile