Is Yerinden Telefon Hirsizligina 1 Tutuklama, 1 Adli Kontrol

Is Yerinden Telefon Hirsizligina 1 Tutuklama, 1 Adli Kontrol

Samsun’un Bafra ilçesinde bir is yerinden çaldiklari telefonlari satamadan yakalanan yabanci uyruklu iki kisiden 1’i tutuklandi, 1’i de adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

2 gün önce Hacinabi Mahallesi Fethiye Sokak’ta meydana gelen olayda, Ulas Yesilbas’a ait is yerinin cami kirilarak 12 bin lira degerinde 10 adet telefon çalindi. Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri olay yerinde yaptiklari çalisma sonucunda hirsizlari bulmak için çalisma baslatti. Bölgede bulunan is yerlerinin kameralarini incelemeye alan Asayis Büro Amirligi ekipleri yaptiklari arastirma sonucunda eskalleri belirlenen 2 kisiyi gözaltina aldi. Gözaltina alinan yabanci uyruklu Mehmet H. (25) ve Mohmmet M. (19) suçlarini itiraf ederek çaldiklari telefonlari Fatih Mahallesi’nde sakladiklari yerden polis ekiplerine teslim ettiler. Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi’nde 2 süphelinin 10 gün önce de Ali Kale Caddesi’nde bir marketin camini kirarak sigara ve gida maddesi çaldiklari ortaya çikti.

Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi’ndeki islemlerinin ardindan sevk edildikleri Bafra Adliyesi’nde Mehmet H. tutuklanirken, Mohmmet M. ise adli kontrol kaydiyla serbest kaldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile