Is Yerine Satirli, Sopali Baskin Ani Saniye Saniye Kamerada

Is Yerine Satirli, Sopali Baskin Ani Saniye Saniye Kamerada

Konya’da bir kisi, eski dini nikahli esinin yakinlari tarafindan arkadasinin is yerinde darp edildi, biçaklandi. Olay ani saniye saniye güvenlik kamerasina yansirken, olayin yasandigi is yerinin sahibi, “Olayla hiç alakamiz olmamasina ragmen sadece arkadasim buraya sigindi, tek suçumuz bu” dedi.

Olay, dün sabah saatlerinde Konya’nin merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan bir sanayi sitesinde meydana geldi. Iddiaya göre, site içerisinde bulunan bir is yerinde oturan Emrullah A. ayrildigi dini nikahli esi F.U. ile kavga etti. Yasanan olayin ardindan F.U.’nun yakinlari Emrullah A.’nin bulundugu sanayi sitesine gitti. Burada 6 kisilik grup Emrullah A.’yi bulduklari sokak üzerinde darp ettikleri sirada Emrullah A., arkadasina devrettigi is yerine sigindi. Grup satir, biçak ve sopalarla is yerini bastiktan sonra burada çikan kavgada grup içerisindeki bir kisi Emrullah A.’yi gögsünden biçaklayarak agir yaraladi. Is yerinin ofis bölümündeki camlari kirdiktan sonra grup olay yerinden kosarak uzaklasti.

Olay ani güvenlik kamerasinda

Olay ani ise is yerinin güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, Emrullah A.’nin kosarak is yerine siginmasi, daha sonra kendini darp eden grubun is yerini basarak kavganin çiktigi, bu sirada Emrullah A.’nin yaralandigi ve is yeri sahibi Halil Arslan’in kardesi Mehmet A.’nin alnindan yaralanmasinin ardindan is yerinin camlarinin kirildigi görülüyor.

Olay sonrasi ihbar üzerine adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralilar yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Olayda agir yaralanan Emrullah A.’nin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.

Süpheliler yakalandi

Olay yerinde yapilan incelemenin ardindan Karatay Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi Ekipleri yapilan teknik ve fiziki çalismanin ardindan olaya karisan Kazim D., Cafer D. ve Mehmet Akif D.’yi yakalayarak gözaltina aldi. Süpheliler ifadeleri alinmak üzere emniyete götürüldü.

“Sadece arkadasim buraya sigindi tek suçumuz bu”

Çikan kavgadan sonradan haberinin oldugunu, kendi is yerinin basilarak magdur oldugunu anlatan is yeri sahibi Halil Arslan “Ofisimde oturuyordum, müsterim vardi, bir ses duyduk. Merdivenlerden inerken is yerini devir aldigim bir çocukluk arkadasimi gördüm. O kosturuyordu arkasinda da eli satirli, biçakli sopali grup gördüm. Kaçtik oradan da ofise girdik. Cami çerçeveyi komple indirdiler. Kimseye firsat vermediler, burada bulunan herkese vurdular. Biz de gerekli yerlere sikayetçi olduk. Kendi erkek kardesim alnindan yaralandi. Olayla hiç alakamiz olmamasina ragmen sadece arkadasim buraya sigindi tek suçumuz bu. Yillardir buradayiz, müsterimizin gözünde imajimiz zedelendi. Psikolojik olarak da etkilendim. O kisilere gerekli tüm cezanin verilmesini istiyorum. Dertleri, bu gelen kisiler arkadasimin eski dini nikahli karisinin yakinlariymis, ailevi sorunlar olmus. Onlar da bunu dövmeye gelmis. Zaten bizim arkadasi disarida bir dövmüsler o sonra buraya siginmis kaçmis” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile