İşadamı Keleşoğlu, Tavas'taki kurumlara hayır dağıtıyor

Bekir Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Yardım Vakfı (BESKVA) Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Keleşoğlu, Denizli'nin Tavas ilçesinde yapılacak aşevi için 150 bi

Bekir Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Yardım Vakfı (BESKVA) Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Keleşoğlu, Denizli'nin Tavas ilçesinde yapılacak aşevi için 150 bin lira yardımda bulunacağını açıkladı. Keleşoğlu ayrıca Tavas Devlet Hastanesi'ne de yardımlarda bulunacak. İhtiyaç olan ultrason cihazının yarısını karşılama sözü veren Keleşoğlu, bir yıl süreyle her ay, sağlık güvencesi olmayan 10 hastanın masrafını üstlenecek. Hastanede yatan ve 400 lira olan tedavi giderini karşılayamayan bir kişinin masraflarını ise Hastane Müdürü İbrahim Keçellioğlu'na hemen ödedi. Hayırsever Keleşoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de fakir öğrencilere giyim yardımı için 10 bin lira bağışladı.

İşadamı Hakkı Keleşoğlu. bugüne yardım yaptığı kurumların hiçbirinde adını kullanmadığını, ilk defa Tavas'taki aşevinde kullanılmasına izin verdiğini, "Bekir Sacide Hakkı Keleşoğlu Aşevi" olarak belirlendiği söyledi. Fakir vatandaşlar ve öğrenciler için yapılacak aşevinde, günde 2 bin kişilik yemek çıkarılacak. Aşevinin diğer giderlerini ise Tavaslı yardımseverler karşılayacak.

Keleşoğlu, Tavas'ta sıcak ilgiyle karşılandığını belirterek, bu ilçeye yardım yapmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Türkiye'nin birçok yerinde yardım kuruluşları olduğunu kaydeden Keleşoğlu, "Ben bu paraları bu ülkemin bayrağı altında kazandım ve ülkeme harcayacağım." dedi.

Tavas Milli Eğitim Müdürü Turhan Veli Akyol da Hakkı Keleşoğlu'nun ilçeye gelişinden ve yaptığı yardımlardan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. İlerleyen günlerde eserlerini görmesi adına Keleşoğlu'nu sık sık Tavas'a davet edeceklerini belirten Akyol, insanlar adına yapılan paylaşımların, toplum adına her zaman olumlu gelişmeler sağladığını vurguladı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile