Iscep'ten Akilli Saat Ile Bankacilik

Iscep'ten Akilli Saat Ile Bankacilik

Is Bankasi, müsterilerine Android akilli saatlerini IsCep ile eslestirerek temassiz ödeme yapabildigini ve bankamatiklerden para çekebildigini duyurdu.



Türkiye Is Bankasi, yeni teknolojileri uçtan uca tüm süreçlerine entegre ederek, müsterilerinin günlük hayatinda kolayca kullanabilecekleri yeni nesil temassiz ödeme ve para çekme çözümlerini çesitlendirmeye devam ediyor.

Yapilan açiklamaya göre banka, IsCep’ten mobil temassiz ve karekod ile ödemelerin daha hizli ve pürüzsüz yapilmasi yöntemlerine, akilli saat ile ödeme ve Bankamatik’ten para çekme kolayligini da ekledi. IsCep kullanicilari, Wear OS 3.0 ve üzeri isletim sistemine sahip Android akilli saatlerini IsCep ile eslestirip marketlerden restoranlara, magazalardan benzin istasyonlarina kadar tüm isyerlerinde temassiz ödeme yapilabilen POS cihazlarina okutarak ödeme islemini tamamliyor.

Akilli saat ile para çekme IsCep’te

Bunun yani sira Banka müsterileri akilli saatlerini Bankamatiklerden para çekmek için kullanabiliyor. Akilli saat ile islem yaparken cep telefonlarinin yanlarinda olmasi ihtiyaci bulunmuyor.

Fiziki kart tasima zorunlulugunu da ortadan kaldiran bu yenilikçi çözümler sayesinde kartin kaybedilmesi, unutulmasi gibi endiseler olmadan, hizli ve kolay mobil temassiz ödeme ve para çekme deneyimi sunuluyor.

Akilli saat ile ödeme ve para çekme islemleri nasil yapiliyor?

Akilli saat ile temassiz ödeme ve Bankamatikten para çekme için cep telefonundan IsCep’in Akilli Saat ile Öde/Para Çek menüsünden gerekli adimlar izlenerek, akilli saat uygulama ile eslestiriliyor. Ardindan ödeme yapilacak kredi karti seçilerek aktivasyon tamamlaniyor. Akilli saat ile ödeme ve para çekme islemleri telefona ihtiyaç duyulmaksizin yapilabiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile