Turgutlu ilçesine bagli Derbent Mahallesinde bir gida firmasina isçi tasiyan Recep Bilgiç’in (60) kullandigi 45 J 6343 plakali servis minibüsü, su seviyesi yükselen derenin içinden geçtigi sirada yolda kaldi.
Olayin yasandigi bölgeye AFAD, Jandarma ve Itfaiye ekipleri sevk edildi. Serviste mahsur kalan 17 isçi ile servis soförü itfaiye ve çevredeki vatandaslarin yardimiyla kurtarildi.
Servis soförü Recep Bilgiç, "Aylardir buradan fabrikaya servis çekiyorum. Sabah 18 kisi can pazari yasadik. Yetkililerden biran önce buraya önlem almalarini istiyoruz" dedi.
Isçi Servisi Derede Mahsur Kaldi
Manisa’nin Turgutlu ilçesinde etkili olan saganak nedeniyle su seviyesi yükselen Karacaali Deresinde mahsur kalan isçi servisindeki 18 kisi kurtarildi. AFAD ve itfaiye ekipleri is makineleri yardimiyla önce isçiler tahliye edildi, ardindan da isçi servisi kurtarildi.



















