Isçilere 1 Mayis Sürprizi Açiklamasi Hayatlarinda Ilk Kez Rafting Heyecani Yasadilar

Isçilere 1 Mayis Sürprizi Açiklamasi Hayatlarinda Ilk Kez Rafting Heyecani Yasadilar

DÜZCE – Düzce Belediyesi, personeline 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü dolayisiyla rafting etkinligi düzenledi. Melen Çayi’nda hayatlarinda ilk defa rafting yapma firsati bulan isçiler, heyecanli ve keyifli bir gün geçirdi.

Düzce Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlügü tarafindan düzenlenen program ile belediyenin çesitli birimlerinde çalisan isçiler, Melen Çayi üzerinde rafting yaparak 1 Mayis’i kutladi. Kisa bir egitim alan isçiler, botlari ve küreklerini alarak debisi yüksek Melen Çayi’na indi. Botlara binerek kürek çeken isçiler, unutulmaz bir 1 Mayis yasadi.

Etkinlik hakkinda bilgiler veren Düzce belediyesi Baskan Yardimcisi Baris Bayrak, "1 Mayis’i unutulmaz yapmak için böyle bir etkinlik hazirladik. Bütün isçilerin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü kutlu olsun" dedi.

Düzce Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yasin Tüfekçi ise "1 Mayis dolayisiyla Düzce Belediyesi’nin sahada çalisan personelini rafting etkinligiyle kutlamak istedik. Geçen yil da hiç rafting yapmamis 500 gencimize rafting organizasyonu düzenlemistik" diye konustu.



"Ilk defa rafting yapacagim"

Ilk kez rafting yapacagini söyleyen personel Orkut Ceylan, "Belediyemizden Allah razi olsun. Rakiplerimiz çok güçlü. Ilk defa binecegimiz için heyecanliyiz. Insallah parkuru iyi sekilde bitirecegiz" diye konustu.



"Heyecanliyim"

Belediye çalisani Fahrettin Dudak ise heyecanli oldugunu belirterek, "Ilk defa rafting yapacagim için heyecanliyim. Bize böyle bir etkinlik yaptigi için Belediyemize çok tesekkür ediyorum. Zorlu bir parkur egitimi alarak suya inecegiz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile