'Ise Gidecegim' Diye Evden Çikti, 5 Gündür  Haber Alinamiyor

'Ise Gidecegim' Diye Evden Çikti, 5 Gündür Haber Alinamiyor

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde ilesiyle birlikte yasayan ve 5 gün önce ise gidiyorum diye evden çikan Mümin Özdemir’den ailesi bir daha haber alamadi.

Olay, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gebze’de ailesiyle birlikte yasayan 36 yasindaki Mümin Özdemir, yeni bir is buldu. 5 gün önce is basi yapmak üzere evden çikan Özdemir’e, ailesi yarim saat sonra ulasamadi. Özdemir’in aksam da eve gelmemesi üzerine endiselenen aile, solugu polis merkezinde aldi. 5 gündür Özdemir’den haber alamayan gözü yasli aile, Mümin Özdemir’in bir an önce bulunmasini istiyor.

“Yarim saat içinde telefon ettim, ulasamadim”

Mümin Özdemir’in 2 senedir çalismadigini söyleyen baba “Hasan Özdemir, “Saat sabah 6.30’da buradan ise gidiyorum diye çikti. Yarim saat içinde telefon ettim, ulasamadim. Baska bir haberimiz de olmadi zaten. Polise haber verdik, akrabalara telefon ettik. Hiçbir yerde yok. Biz en çok kaçirildi diye düsünüyoruz. Birisi vurup bir yere mi atti, arabaya koyup götürdü mü? Biz ondan süpheleniyoruz. 2 senedir çalismiyordu. Is buluyorduk girmiyordu. Çalismiyordu. Ben ona ‘Oglum çalis, hayatini kurtar’ diyordum. Ablasi, kardesi, halasi, hepimiz diyorduk. Bagirarak, çagirarak degil ama çalismasi gerektigini söylüyorduk. Daha önce böyle bir sey yapmadigi için mahvolduk” dedi.



“5 kurus için insan öldürenler çikiyor”

Agabeyinin kaçirildigini düsünen Yasar Özdemir ise, “Pazartesi sabah 6.30’da evden çiktiktan sonra ise diye çikti. Ilk is günü olacakti. 7.00 gibi aradik telefonu kapaliydi. Ulasamadik. Aksama kadar bekledikten sonra akrabalar, es, dost, herkesi aradik. Ertesi gün de haber alamayinca polise gittik, kayip ilani verdik. Kayip ilanini olusturduktan sonra Trabzon, Sakarya’daki akrabalari falan aradik. O günden bu güne kadar herhangi bir haber alamadik. Hiçbir sekilde bir derdi, sikintisi oldugunu düsünmüyorum. Herhangi bir sorun da yoktu. Daha önce bu zamana kadar evden gitti falan hiç olmadi. Kaçirildigindan süpheleniyoruz. En azindan birine haber verirse, ‘Suradayim’ dese neyse de ama 5 gündür kimseden haber alamayinca kaçirildigindan süpheleniyoruz. Allah’a sükür herhangi bir hasmimiz, düsmanimiz yok. Her sey olabilir, para için olabilir, cebindeki telefon için olabilir, artik 5 kurus için insan öldürenler çikiyor. Her sey olabilir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile