Ise Yeni Baslayan Çirak, Kuaförün Kedisini Dakikalarca Tekme Ve Yumruklarla Darp Etti

Ise Yeni Baslayan Çirak, Kuaförün Kedisini Dakikalarca Tekme Ve Yumruklarla Darp Etti

Antalya’da bir kuaförde ise yeni baslayan çirak, is yerinin kedisini dakikalarca tekme ve yumruklarla darp etti. Kedi iç kanama süphesiyle veterinerde 72 saatlik müsahede altina alinirken, güvenlik kameralarini izleyen kuaför adeta sok oldu.

Olay, 4 Ekim Çarsamba aksami Muratpasa ilçesi Tahilpazari Mahallesi’ndeki bir erkek kuaföründe yasandi. Yaklasik 2 hafta önce Serdar Latif Mantici’ya ait kuaförde ise baslayan M.A. (15), isletmenin kedisini üst katta darp etmeye basladi.

Bacaklarindan tuttugu kediyi defalarca tekmeleyen M.A., zaman zaman da yumruklar atip hayvani yere çarpti. Bu sirada kuaförde yardim için gelen bir baska genç, sesleri duyup yukari çiktiginda M.A.’nin kediyi tekmeledigini gördü. Genç adam durumu o sirada is yerinde olmayan Mantici’ya bildirdi. Is yerinin güvenlik kameralarini inceleyen Mantici, gördükleri karsisinda soke oldu. Is yerine gelen Mantici, çiragin isine son verip durumu polise bildirdi.

Dakikalarca darp gören kedi ise iç kanama süphesiyle veterinere götürülüp 72 saatlik müsahede altina alindi.

“Güvenlik kamerasini izledigimde sok geçirdim”

Olayin halen sokunda olan kuaför Serdar Latif Mantici, yasananlari su sözlerle anlatti:

“Müsterimizin oglu yardima gelmisti. Seslerden süphelenip yukari çikmis. O anda kediye çiragin yaptiklarini görünce beni aradi. Güvenlik kamerasini izledigimde sok geçirdim. Is yerine geldigimde kedi bitkin haldeydi. Tirnaklari kan içindeydi, kafasi sismisti. Neden böyle bir sey yaptigina dair hiçbir sey söylemedi. Gün içinde de kedinin kulagini kuyrugunu çekistiriyordu. Kedi de onu görünce kaçiyordu. Kedimin hiç zarari yoktu, saatlerce kösede yatar, sessiz ve sakindi. Isine hemen son verdim, mesleki egitim merkezine kaydini yapmistim, çikisini yaptirdim.”

O anlar güvenlik kamerasinda

Öte yandan çiragin kediyi darp anlari güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, kediyi bacaklarindan tutan M.A.’nin defalarca tekmeleyip yumrukladigi, zaman zaman da yere vurdugu görüldü.

Kedinin zaman zaman M.A.’nin elinden kaçtigi, ancak tekrar yakalanmasiyla darbin devam ettigi gözlenirken, bir süre sonra da is yerindeki baska bir gencin sesleri duyup gelmesi ve darp anlarina sahit olmasi da görüntülere yansidi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile