İşıklar Komutanı Dayıoğlu Başkan Dündar’ı Ziyaret Etti

İşıklar Komutanı Dayıoğlu Başkan Dündar’ı Ziyaret Etti

Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanlığı’na tayin olan Hava Pilot Kurmay Albay İshak Dayıoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinde ağustos ayında yapılan tayinlerin ardından Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanlığı görevine getirilen Hava Pilot Kurmay Albay İshak Dayıoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı makamında ziyaret etti. Balıkesir’deki 9. Ana Jet Üs Komutanlığı görevinden Bursa Işıklar Askeri Hava Lisesi’ne atanan Dayıoğlu’nu makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dündar, Dayıoğlu’na Osmangazi hakkında bilgiler verdi.

Dündar, Osmangazi’nin Bursa için önemine dikkat çekerek “Osmangazi, insanlarımızın tarihi, kültürel ve doğal güzellikler ile iç içe yaşadığı bir ilçe. Osmanlı devletine kurucu başkentlik yapmış bu güzel ilçemizi zamanla tanıyacak ve eminim çok seveceksiniz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Kurmay Albay İshak Dayıoğlu da, “Tanışmak için geldim. Başkanımızla bundan sonra daha sık bir araya gelip, dayanışma içerisinde olacağız” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile