Isikli Bordürler Sehre Renk Katiyor

Isikli Bordürler Sehre Renk Katiyor

Adiyaman Belediyesi’ne bagli ekipler, sehri daha güzel ve yasanilir modern bir hale getirmek amaciyla çalismalarini sürdürüyor.

Kentin birçok noktasinda alt ve üst yapi çalismalarinin yani sira, sosyal ve kültürel birçok faaliyete bulunan Adiyaman Belediyesi, vatandaslarin günlük yasamini kolaylastirmak için de yeni projeler üretiyor.

Atatürk Bulvari üzerinde bulunan yeni Valilik Binasi’nin önüne estetik görünüm kazandirmak için belediye ekipleri harekete geçti. Valilik önünde dösenmeye baslanan isikli bordür çalismasi tamamlaninca, bölgeye ayri bir hava katacak. Ayrica uyarici olmasi sebebiyle sürücülerin de güvenligini saglayacak.

Kavsak ve arterlerin daha estetik görünüme kavusmasini saglayan ekipler, daha önce Altinsehir Kavsagi’ni da isikli bordürle süsleyerek, vatandaslarin begenisine sundu. Adiyamanlilar tarafindan begenilen bu yöndeki hizmetlerin takdir edildigi belirtildi.

Konuyla ilgili kisa bir açiklama yapan yetkililer, sehir aksesuarlari manasinda alisila gelmisligin disina çikip, daha farkli ve modern bir kent görünümü kazandirma gayesinde olduklarini beyan ederek, sira disi çalismalara devam edeceklerini söyledi.



Rengarenk bordürlerin yan yana dizilisini gören vatandaslar ise, bu uygulamanin caddeye ayri bir hava katacagini, isikli güzergahlarin Adiyaman’a yakisacagini belirterek, belediye yetkililerine ve çalisanlarina tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile