Isini Severek Yapan Pazarci Nesesi Ve Güler Yüzü Sayesinde Tezgahta Ürün Birakmiyor

Isini Severek Yapan Pazarci Nesesi Ve Güler Yüzü Sayesinde Tezgahta Ürün Birakmiyor

Bayburt’ta uzun yillardir pazarcilik yapan pazar yeri esnaflarindan Selim Gazioglu güler yüzüyle, enerjisiyle, sempatisiyle herkesin sevgisini kazandi. 25-26 yildir pazarcilikla ugrasan Gazioglu, her gelen müsteriyle ayri ayri ilgilenerek güler yüzü, nesesi sayesinde tezgahta ürün birakmiyor.

"Kayisi meyvelerin dayisi, domates degil çikolata satiyoruz, dallari basti kiraz yetisirsen alirsin biraz" diyerek tezgahta sebze, meyve satan Gazioglu’nun neseli hallerini gören vatandaslar ise Gazioglu’ndan alisveris yaparak günü tamamliyorlar. 25-26 senedir pazarcilik yaptigini, vatandaslarin uygun fiyatin yani sira güler yüze geldigini bu süre zarfinda deneyimledigini belirten Gazioglu, "Isimi çok seviyorum, 25-26 senedir bu isi severek yapiyorum. Güler yüzümüzle, nesemizle burada sebze, meyve satiyoruz" dedi.

Sabahin erken saatlerinde tezgah basina geçen, satis yapabilmek için yorulmadan, usanmadan bagiran Gazioglu, farkli farkli maniler söyleyerek, vatandaslarin ilgisini çekiyor.

Sürekli mani söyleyip, her gelen müsteriye tek tek cevap veren Gazioglu, kendince kampanyalar yaparak, belirledigi sansli müsterilere indirim yapiyor. "Kiminin duasi, kiminin parasi" diyerek satisini sürdüren Gazioglu, çogu kez müsterilerine uyguna sebze, meyve satiyor.

Bitip tükenmeyen enerjisiyle, nesesiyle pazar yerinin gözdesi haline gelen Gazioglu, isini severek yapmanin önemine deginerek, "25-26 yildir bu meslegi yapiyorum, severek yaptigim bir meslek. Ürünlerimiz Adana’dan, Antalya’dan, İçel’den günlük olarak geliyor. Insanlar güler yüzümüze geliyor, fiyatlarimiza geliyor. Böyle neseli neseli insanlara sebze, meyve ulastirabilmek için biz buradayiz. Domateste bugün süper bir kampanyalarimiz var, çikolata niyetine domates satiyoruz. Domatese domates denilmez, adeta çikolata bu domatesler" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile