Isitme Engelli Sahis Ayi Saldirisina Ugradi

Isitme Engelli Sahis Ayi Saldirisina Ugradi

Artvin’de isitme engelli 36 yasindaki Ersin Karadeniz köyünden, mezra evininin damini temizlemek için ormanlik alandan geçtigi sirada ayi saldirisina ugradi. Yaralanan ve elindeki balta sayesinde ayidan kurtulan genç, cep telefonuyla arkadasini görüntülü arayarak yardim isteyerek kurtuldu.

Artvin’in Borçka ilçesi Camili bölgesi Efeler Köyünde oturan dogustan isitme engelli Ersin Karadeniz, mezra evlerinin çatisinda biriken karlari temizlemek için köyden çikti. Ormanlik alana geldigi sirada bir anda ayi saldirisina ugradi. Neye ugradigini sasiran genç, saldirinin refleksiyle elindeki baltayi ayiya savurarak ayidan kurtulmayi basardi.

Ayi saldirisi sonrasi yarali halde ormanlik alanda kalan Karadeniz, konusamadigi için cep telefonuyla arkadasini görüntülü arayarak yardim istedi. Ilk tedavisi Borçka Devlet Hastanesinde yapilan Karadeniz, daha sonra Artvin Devlet Hastanesine sevk edildi. Iki bacagindan agir yaralari olan Karadeniz tedavisinin ardindan taburcu edildi.

Amca yegenini yasadiklarini anlatti

Ayi saldirinda yaralanan Ersin Karadeniz’in amcasi Veysel Karadeniz, yegenin duygularina tercüman oldu. Yasananlari anlatan amca su ifadelere yer verdi:

“Yegenim dogustan isitme engelli, köyde bütün isleri bu yapar. Mezrada bulunan mereginde ot oldugundan, çatisi çökmesin diye köyden kalkip mezraya gitmis. Mezra uzak tabi ister istemez ormanin içinden geçiyorsun. Agacin dibinde oturdugu sirada arkasindan aniden ayi saldirmaya baslamis. Ayi ayaklarindan kapip silkelemeye baslayinca buda elindeki baltayla ayiya vurmus ve kurtulmus. Bir arkadasini görüntülü arayarak yardim istiyor, daha sonra bize haber verdiler bizde kalktik köyden almaya gittik getirdik. Hastanede tedavisi yapildi 14 dikisi atildi, bacagina durumu su anlik iyi. ”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile