Iskeleye Tekne Baglama Kavgasinda Tekmeler Ve Yumruklar Konustu

Iskeleye Tekne Baglama Kavgasinda Tekmeler Ve Yumruklar Konustu

Antalya’nin Alanya ilçesinde agabeyi ile tekne çalisanlari arasindaki kavgayi ayirmak isteyen adam darp edildi. Darp raporu alan adam kendisine saldiranlardan sikayetçi oldu.

Olay, saat 15.30 siralarinda Alanya Balikçi Barinagi’nda meydana geldi. Iddiaya göre, Mustafa D., teknesini iskeleye baglamak istedi. Buna karsi çikan diger teknelerin çalisanlari iskeleye baglanmak istenen teknenin halatlarini kesince, Mustafa D. ile aralarinda tartisma çikti. Tartisma kisa sürede büyüyerek kavgaya dönüstü .O esnada çevreden geçen Mustafa D.’nin kardesi Ahmet D. (47) kavgayi ayirmak istedi. Kavgada Ahmet D. yumruklarin hedefi olarak darp edildi. Ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin gelmesiyle kavga sona ererken, Ahmet D, hastaneye giderek darp raporu aldi ardindan da polis merkezine giderek kendisini darp edenlerden sikayetçi oldu.

Kavga ani ise çevredeki bir vatandasin cep telefonu kamerasiyla anbean kaydedildi. Görüntülerde tekne çalisanlarinin Ahmet D.’yi darp ettigi anlar yer aldi. Ahmet D.’nin kavgadan kurtulma anlari da görüntülere yansidi.

“Ayirmaya çalisirken de abimi darp eden kisiler bana da saldirdi”

Kavga aninda yasadiklarini anlatan Ahmet Demirtunç, “Aslinda konunun benimle alakasi yok. Arabayla geçerken kavga sesi duydum. O esnada benim abimi darp ettiklerini duydum Ben de kardes olarak kendisini ayirmaya çalistim. Ayirmaya çalisirken de abimi darp eden kisiler bana da saldirdi. Onlar bana 10 kisi birden saldirdilar. Beni darp ettiler. Sonuçta is karakolluk oldu. Ifademi verdim, olay bu” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile