Iskenderun'da Çesitli Suçlardan Aranan 9 Sahis Yakalandi

Iskenderun'da Çesitli Suçlardan Aranan 9 Sahis Yakalandi

Hatay’da polis ekipleri tarafindan yürütülen çalismalarda çesitli suçlardan aranan 9 kisiyi yakalandi. Operasyonda çok sayida silah ve mühimmat da ele geçirildi.

Hatay Emniyet Müdürlügü ekipleri aranan sahislarin yakalanmasina yönelik çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Iskenderun ilçesinde 19 Nisan’da gerçeklestirilen operasyonlarda, çesitli suçlardan aranan toplam 9 kisi yakalandi. Operasyonlarda, hirsizlik suçundan M.Ç. ve A.S., yagma suçundan M.Ç., askeri Ceza Kanununa muhalefetten 10 ay hapis cezasiyla aranan M.Ö., kasten yaralama suçundan 5 yil hapis cezasiyla aranan E.Ö., yagma suçundan 3 yil 8 ay hapis cezasiyla aranan Y.E. ve kasten yaralama suçundan 22 yil 11 ay 55 gün hapis cezasiyla aranan E.K. ile oto kursunlama suretiyle mala zarar verme olayinin süphelileri K.M.A. ve M.Y. yakalandi. Ayrica yapilan ikamet aramalarinda; ruhsatsiz 9.19 mm tabanca, 14 adet 6.35 mm fisek, 75 adet 9.19 mm fisek, 1 adet 7.65 mm fisek, 4 adet tüfek, 11 adet tüfek fisegi ve 1 adet biçak ele geçirildi.

Adli makamlara sevk edilen K.M.A., M.Y., E.K., M.Ö., Y.E. ve E.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, A.S., M.Ç. ve M.Ç. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile