Iskilip'e Modern Bugday Pazari

Iskilip'e Modern Bugday Pazari

Çorum’un Iskilip ilçesinde eski bugday pazarinin üniversitesi kampüsü içerisinde kalmasi üzerine, Iskilip Belediyesi ilçeye yeni bir Bugday Pazari kazandirmak için çalismalara basladi.

Iskilip Belediye Baskani Ali Sülük, Sbugday Pazari yapimi planlanan Sanayi Sitesi yolu üzerindeki alanda incelemelerde bulundu. Iskilip Belediyesi imkanlariyla yapilacak olan pazarin 9 bin metrekare alan ve 20 isyerinden olusacak.

Belediye Baskani Ali Sülük, büyük ugraslar sonucu belediye mülkiyetine kazandirilan 907 ada 1 parselde kayitli tasinmazda modern bugday pazari yapilmak üzere imar planina uygunlugun ivedilikle saglandigini belirterek, "Ilçemizin bir hayalini daha gerçeklestirmek adina, su anki bugday pazarinin hem sehrin içinde hem de üniversite kampüsü içerisinde kalmasi sebebiyle belediyemiz mülkiyetine ait arazide modern bugday pazari kurulmasi için çalismalara basladik. Üretken belediyecilik anlayisiyla her isi kendimiz yaptigimiz gibi Modern Bugday Pazari insaatini da belediyemiz imkanlariyla yapacagiz. Ilgili arazinin belediyemiz mülkiyetine kazandirilmasinda üstün çaba sarf eden önceki dönem Kaymakamimiz Yunus Emre Vural’a ve desteklerini esirgemeyen Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Ismet Uslu’ya çok tesekkür ederim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile