İskilip Tarihi Ayakkabıcılar Arastası Modern Görünüme Kavuşuyor

Çorum'un İskilip ilçesindeki tarihi Ayakkabıcılar Arastası modern bir görünüme kavuşuyor.

İskilip Belediyesi, Kaymakamlığı ve Halk Eğitim Merkezi'nin işbirliği ve Çorum Valisi Nurullah Çakır'ın desteğiyle yürütülen Sokak Sağlıklaştırma Projesi çerçevesinde Ayakkabıcılar Arastası'ndaki 1. etap sokak sağlıklaştırma ve cephe düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kaymakam Mehmet Yılmaz ve Belediye Başkanı Numan Sezer arastayı ziyaret ederek restorasyon çalışmalarını yerinde incelediler.
İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer, "İskilip tarihi bir adım atarak önemli bir aşama kat etmiştir. Biz hem değerlerimizi korumak, hem de İskilip turizminin altyapısını oluşturmak adına restorasyon çalışmasında yüz güldürücü bir aşamaya geldik. Esnafımızın memnuniyeti amacımıza ulaştığımızın en önemli göstergesidir. Proje kapsamında daha hızlı bir şekilde diğer restorasyon işleri de kesintisiz devam edecektir. Proje sadece İskilip için değil Çorum için önemli bir projedir" dedi.
Başkan Sezer, 2. etap sokak sağlıklaştırma çalışması projesinin ise en kısa sürede tamamlanarak başlanacağını sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile