Iskilip'te Tavuk Yüklü Tir Devrildi

Iskilip'te Tavuk Yüklü Tir Devrildi

Çorum’un Iskilip ilçesi yakinlarinda tavuk yüklü Tir devrildi. Yapilan ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri Tir sürücüsüne ulasamayinca AFAD ekiplerinden yardim istedi.

Kaza, dün gece saat 02.00 siralarinda, Iskilip-Çorum Karayolu’nun 6. kilometresinde meydana geldi. Bolu’dan yola çikan Durmus Göktas yönetimindeki 14 ABU 391 plakali Tir, Çankiri’ya ugradiktan sonra Çorum üzerinden Ordu’ya gitmek üzere yola çikti. Gece saatlerinde Iskilip ilçesine gelen tir buradan Çorum gitmek üzere yola devam etti. 6 kilometre kadar gittikten sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetti tir yoldan çikarak yolun sag tarafina devrildi. Kazayi gören sürücülerin yaptigi ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri olay yerine gitti. Olay yerinde tir sürücüsüne ulasamayan ekipler kayip sürücüyü bulmak için AFAD ekiplerinden yardim istedi. Bölge’ye gelen AFAD ekiplerinin yaptigi arama çalismalari sonucunda da sürücüye ulasilamadi. Bu gelisme üzerine jandarma ekipleri araç plakasindan firma yetkililerine ulasarak sürücünün kimlik ve telefon numarasini aldilar. Yapilan GBT incelemesinde sürücünün çok sayida trafik cezasi bulundugu ve alkollü araç kullanmaktan sürücü belgesine el konuldugu belirlenince kazadan sonra kaçmis olabilecegi degerlendirilerek arama çalismalarina son verildi.

Tir sürücüsüne ulasmak için yapilan tüm aramalar sonuçsuz kalinca, sabah saatlerinde mesaj yolu ile irtibat kurmaya çalisan jandarma ekiplerinin israri üzerine, sürücü Durmus Göktas’tan ’Eve gidiyorum eve varinca sizi arayacagim’ seklinde mesaj alindi. Daha sonra ise telefon kapaninca irtibat kesildi.

Olayla ilgili olarak Jandarma ekipleri tarafindan inceleme baslatilirken, firma sahiplerinin ise devrilen tirda bulunan tavuklari aldirmak için baska bir araç gönderecegi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile