İskilip Vakıf Market İhtiyaç Sahiplerinin Yüzünü Güldürüyor

İskilip Vakıf Market İhtiyaç Sahiplerinin Yüzünü Güldürüyor

Çorum İskilip Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde, ihtiyaç sahibi insanların ücretsiz olarak alışveriş yaptığı Vakıf Market ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor

Çorum İskilip Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde, ihtiyaç sahibi insanların ücretsiz olarak alışveriş yaptığı Vakıf Market ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Giderleri İskilipli hayırseverler ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanan Vakıf Market'te ihtiyaç sahibi insanlara yardımlar sürüyor.
İskilip Kaymakamı Mehmet Yılmaz, 2009 yılında hizmete açılan Vakıf Markete 215 hayırseverin giyim eşyası bağışında bulunduğunu söyledi. Kaymakam Yılmaz, ihtiyaç sahibi 414 vatandaşa giyim eşyası yardımı, 2 bin 413 vatandaşa ise kuru gıda yardımı yaptıklarını açıkladı.
Yapılan yardımlarla kurulan Vakıf Market'in hedefine ulaşması için hızla faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Yılmaz, vakfın toplumsal yardımlaşmaya katkı sağlamaya devam ettiğini kaydetti.
Yılmaz, "Vakıf Marketimize destek olan herkese teşekkür ederiz" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile