İşkur'dan Bilgilendirme Toplantısı

Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından serbest muhasebeci ve mali müşavirlerine, kurum faaliyetleri ve iş sağlığı ve güvenliği konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Hatay Vali Yardımcısı Kadim Doğan, Hatay Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, istihdam ve kaliteli işgücü arzının günümüzde sosyal ve ekonomik gelişmişliğin önemli kriterlerinden biri olduğunu söyledi.

Çalışma ve İş Kurumu Hatay İl Müdürü Ahmet Bulanık da insan odaklı çalışmanın önemine değinerek, işgücü piyasasındaki sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve tüm çalışmaları hassasiyetle yürüttüklerini kaydetti.

Toplantıda ayrıca Bulanık tarafından katılımcılara, işbaşı, işgücü eğitimleri, UMEM projeleri, işverenlere sunulan teşvikler, iş ve meslek danışmanlığı, çalışma ilişkileri konusunda bilgi verildi.

Daha sonra Hatay Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mahmut Korkmaz tarafından Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'e verilmek üzere Vali Yardımcısı Kadim Doğan ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Bulanık'a plaket verildi.



Muhabir: Erdal Türkoğlu

Yayıncı: İsmihan Özgüven
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile