İşkur İl Müdürü Siraç Ekin’den, GAGİAD’a Ziyaret

İşkur İl Müdürü Siraç Ekin’den, GAGİAD’a Ziyaret

Gaziantep İşkur İl Müdürü Siraç Ekin, Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Siraç Ekin, yeni dönemde İşkur olarak şehrimiz için hazırladıkları projelerden söz etti. Gaziantep istihdamı, işveren ve işçi sorunları için çalışma yaptıklarını ve bu konu üzerindeki çalıştıkları projeleri anlatan Ekin, Gaziantep’in işsizlik azaltmak için çalışmaların var gücüyle devam ettiğini belirtti.

Başkan Özdurak ise; Ülkemiz de yaşanan işçi işveren probleminin; is arayanla işverenin doğru platformda bir araya gelememesi olduğunu belirterek şöyle konuştu: “İstihdam; sermaye, üretim, kapasite gibi etkenleri içinde barındıran ekonomi için oldukça önemli bir fonksiyondur o yüzden iş arayanla, işveren doğru platform da bir araya gelmelidir. İşkur bunun için doğru merkezdir. İşkur İl Müdürlüğümüzün daha aktif olacağına inanıyorum” dedi.

Görüşmelerde, Başkan Özdurak ile fikir alışverişinde bulunan Siraç Ekin, GAGİAD ve Gaziantep İş Kurumu ile yapacakları ortak projelerden de bahsettiler .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile