Islahiye Devlet Hastanesinde Endiseli Bekleyis

Islahiye Devlet Hastanesinde Endiseli Bekleyis

Gaziantep’in Islahiye ilçesinde 4’ü ögrenci 9 kisinin ölümü, 11 kisinin de yaralanmasiyla sonuçlanan feci kazanin ardindan hayatini kaybedenler ile yaralananlarin yakinlari hastaneye akin ederek endise içinde beklemeye basladi.

Kaza, Gaziantep’in Islahiye ilçesi Hassa karayolu Agabeyi mevkiide meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hatay’in Hassa ilçesi istikametinden Gaziantep’in Islahiye ilçesine giden 56 AAB 043 plakali Mehmet G. yönetimindeki beton tankeri sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karsi seride geçerek Islahiye ilçesinden Hassa ilçesine yönünde seyir halinde olan Latif Örs yönetimindeki 27 K 2127 plakali yolcu minibüsüne çarpti. Feci kaza sonrasi 9 kisi hayatini kaybederken 1’si agir 11 kisi de yaralandi. Feci kazada hayatini kaybedenlerin 4’ünün ögrenci oldugu ögrenildi.

Endiseli bekleyis

Feci kazada hayatini kaybedenler kimlik tespiti için Islahiye Devlet Hastanesi’ne kaldirilirken yaralananlar ise ayni hastanede tedavi altina alindi. Yaralilardan 4’ü ise Gaziantep Sehir Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza sonrasi hastaneye akin eden ölenler ile yaralananlarin yakinlari ise hastane bahçesinde endiseli bir sekilde beklemeye basladi.

Hastane bahçesindeki bazi vatandaslar ise gözyasi dökerek feryat etti.

Kaza ile ilgili genis çapli sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile