Ismail Kartal Açiklamasi 'Sampiyon Olacagiz'

Ismail Kartal Açiklamasi 'Sampiyon Olacagiz'

Sivasspor deplasmanindan 1 puanla ayrilan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ismail Kartal, maçin ardindan yaptigi açiklamada, “Önümüzde 5 maç var. Sezon sonu sampiyon olacagiz. Kalan 5 maçi da kazanarak sampiyon olacagimiza inaniyoruz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda Sivasspor deplasmanindan 2-2 beraberlikle ayrilan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ismail Kartal, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Müsabakayi degerlendirerek sözlerine baslayan Kartal, “Buraya bugün 3 puan için gelmistik. Maçin zor geçecegini biliyorduk. Sivasspor’un iyi mücadele ettigini de biliyorduk. Sivasspor bize karsi çok kapandi. Maçta 2-1 öne geçmemize ragmen maçi kazanamadik. Ben oyuncularima güveniyorum. Biz halen sampiyon olacagimiza inaniyoruz. Önümüzde 5 maç var. Sezon sonu sampiyon olacagiz. Maçin sonundaki penalti böyle verilmez. Bu çok agir bir karar. Kalan 5 maçi da kazanarak sampiyon olacagimiza inaniyoruz” dedi.



“Biz adalet istiyoruz”

VAR’daki yabanci hakem ile ilgili yöneltilen soruya Kartal, “Yabanci VAR hakemi var diye olmayan bir seyi neden veriyorlar. Biz adalet istiyoruz. Ama bu aksam adalet bizim aleyhimize isledi. Galibiyet için geldik ama istedigimiz sonucu elde edemedik. Biz halen sampiyon olacagimiza inaniyoruz. Bugün biz burada çok iyi oynayamadik. 3-4 günde maç oynamanin zorluklari var. Sonuçta olmadi. Üzgünüz, taraftarimizdan da özür diliyoruz. Önümüzde 5 tane daha maç var. Hemen toparlanip önümüzde bakacagiz. Biz 5 maçimizin 5’ini de kazanmak için bütün var gücümüzle çalisacagiz. Asla pes etmedik etmeyecegiz de” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile