İsmail Kaşdemir Oda Ve STK'ları Ziyaret Etti

İsmail Kaşdemir Oda Ve STK'ları Ziyaret Etti

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı İsmail Kaşdemir, seçim çalışmaları kapsamında bazı oda ve Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyarette bulundu. Kaşdemir’e çalışmalarında İl Başkanı Erdener Can, İlçe Başkanı Adnan Öncü, Kadın Kolları Başkanı Saime Aydoğan ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Teşkilat üyeleriyle Şakir’in Yeri’nde kahvaltı yapan Kaşdemir sonrasında Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooparatifi Başkanı İbrahim Ejder’i makamında ziyaret etti. Çanakkale Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Kaşdemir, tarım politikaları üzerine üyelerle sohbet etti. Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu’yu da ziyaret eden İsmail Kaşdemir esnafların öneri ve şikayetlerini not aldı. İlim Yayma Cemiyeti’nin yeni binasını gezen Kaşdemir, Cemiyet Başkanı Nimetullah Akın ve yönetim kurulu üyeleriyle genel seçimleri konuştu.

Çanakkale Ticaret Borsası meclis toplantısına da katılan Kaşdemir Başkan Abdullah Deniz ve üyelerle Çanakkale’nin ekonomisi üzerine uzun süre fikir alışverişinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile