Ismail Tamer Açiklamasi 'Kayseri'de Hastanelerin Yogun Bakimlarinda Hiçbir Problem Yok'

Ismail Tamer Açiklamasi 'Kayseri'de Hastanelerin Yogun Bakimlarinda Hiçbir Problem Yok'

AK Parti Kayseri Milletvekili Ismail Tamer, Kayseri’de Kurban Bayrami’ndan sonra korona virüs vaka sayilarinda artis oldugunu söyleyerek, vatandaslari asi konusunda uyardi. Tamer, kentteki hastanelerin yogun bakim ünitelerinde de hiçbir sikinti olmadiginin altini çizerek, “Gelen her hastayi kabul edebilecek durumdalar” dedi.



AK Parti Kayseri Milletvekili Ismail Tamer, parti binasinda düzenledigi basin toplantisinda, partinin çalismalari hakkinda bilgiler verdi. Halka hizmet etmek için çalistiklarini kaydeden Tamer, “Maksadimiz halka hizmettir. En iyi sekilde onlara hizmet etmenin mutlulugunu yasamak istiyoruz. Bu gece de Kastamonu’ya gidecegim. Oradan da Bozkurt ilçesine gidecegiz ve görev yapacagiz. çalismalarimiz son sürat devam ediyor. Kayseri’nin güzelliklerinden bir tanesi de, bakanlarimiz, genel baskan yardimcimiz, milletvekillerimiz, belediye baskanlarimiz ve il baskanimizla birlikte tüm AK Parti ailesi olarak halkimizin yanindayiz ve onlarin emrindeyiz. Biz onlara hizmet etmek için buralardayiz. Her zaman emirlerinde olduklarimizi da ifade etmek istiyorum” dedi.



Kurban Bayrami’ndan sonra vaka sayilarinda artis oldugunu dile getiren Tamer, “Hep sunu söyledik; biz kendimize düsen görevi yapmak zorundayiz. Maske, mesafe ve temizlik kuralini hiçbir zaman birakmamamiz lazim. Burada yine yalvarmistim. Bazilari tiye aldi ama alsinlar. Ben doktorum ve meslegim ve insani olarak da insanlari korumak görevimdir. Artik biz doktorlarin degil her insanin kendi üzerine düsen görevi yapmasi lazim. ‘Bana bir sey olmaz’, ‘Ben asi yaptirmam’ gibi buna benzer bir takim bahanelerin ardina siginmamizin zamani degil. Birlik ve beraberlik içerisinde biz bu mücadeleyi sürdürmek zorundayiz. Maalesef artislar devam ediyor. Asilamada Türkiye genelinde ilerdeyiz ama istedigimiz seviyede olmadigimizi belirtmek istiyorum. Asi yaptirmayanlarin gidip asilarini yaptirmalari lazim. Her bölgede asi yapiliyor. Seyyar ekiplerle birlikte insanlarin ayaklarina kadar asi yapabilecek durumdayiz” seklinde konustu.



“Korona virüs sürecinde basindan beri Kayseri’de bir sikinti yok” diyen AK Partili Tamer, sunlari söyledi:

“Sehir hastaneleri tüm Türkiye’de oldugu gibi Kayseri’de de büyük bir sikintiyi ortadan kaldirmisti. Hiçbir dönemde ne Kayseri’de ne de Türkiye’de hastanelerin hastalari kabul etmeme gibi bir durumu olmadi. Yogun bakim sikintisi hiç olmadi. Avrupa ülkelerinde insanlarin cenazelerinin sokakta kaldigi, ölüleri belediyelerin topladigi ve hastaneye yatirilamadigi için hastane bahçesindeki banklarda can veren insanlarin oldugunu biliyoruz. Çok sükür Türkiye’de böyle bir sey olmadi. Bunun da nedeni Cumhurbaskanimizin ‘hayalim’ dedigi sehir hastanelerinin eksikligi ortadan kaldirmasina baglidir. Kayseri’de yogun bakimlarda hiçbir problem yok. Gelen her hastayi kabul edebilecek durumdalar.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile