Ismail Turgut Öksüz Açiklamasi 'Ahmet Agaoglu Bu Durumu Da Firsata Çevirmelidir'

Ismail Turgut Öksüz Açiklamasi 'Ahmet Agaoglu Bu Durumu Da Firsata Çevirmelidir'

Kuzey Yildizi Trabzonsporlular Dernegi Baskani Ismail Turgut Öksüz, Trabzonspor Baskani Ahmet Agaoglu’nun istifa söylemleri hakkinda açiklamalarda bulundu.

Trabzonspor Baskani Ahmet Agaoglu’nun tesislesme konusundaki istifa çikisinin ardindan Kuzey Yildizi Trabzonsporlular Dernegi Baskani Ismail Turgut Öksüz’den açiklamalar geldi. Öksüz, Baskan Agaoglu’nun istifa söylemlerini dogru bulmadigini belirterek, "Baskan Ahmet Agaoglu’nun yaptigi son açiklamalar üzerine bizler de bu camianin bir organi ve bu sehrin bireyleri olarak birkaç satir söyleme ihtiyaci hissettik" dedi.

Ismail Turgut Öksüz, yaptigi yazili açiklamada su ifadelere yer verdi:

"Trabzon bulundugu bölgenin en büyük sehirlerinden biriyken, merkez konumundayken, büyük bir potansiyeli varken, genisletilmesi ve gelistirilmesi her Trabzonlu’yu memnun etmeliyken, Baskan Agaoglu’nun istifa sinyali vermesini anlamlandiramadik.

Komsu illerimizde yapilan gelismeleri seyrederken memleketimizin geri kalmasini elbette hiçbir Trabzonlu’nun ve hatta hiçbir yurttasimizin istemeyecegini düsünüyoruz. Hepimiz memleketimize her anlamda katki saglayacak gelismelere açigiz. Özellikle havaalani konusunda çok geç kalindigini, çok geride kalindigini düsünüyoruz. Sehrimiz havaalani, liman, altyapi, üst yapi, ulasim agi ve diger konularda gelisim göstermesi gereken, bir çok konuda sorunlar yasanan durumdadir.

Baskan Agaoglu’nun her daim Trabzonspor’un haklarini savundugunu ve savunacagini biliyoruz fakat tesislerimizin istimlak edilmesi durumunda istifa edebilecegini söylemesini yadirgadik. Görev süresi boyunca imkansizliklardan firsatlar olusturan Sayin Agaoglu bu durumu da firsata çevirmelidir.

Elbette dik durmak önemlidir ama sehrimizin her anlamda gelismesi için Devlet kurumlari ile birlikte çözüm odakli ve daha büyük kazançlar elde edecek sekilde iletisim kurmaliyiz. Havaalanimiz genisletilebilir, Trabzonspor’umuz da baska bir tesis kazanabilir. Geçen yilin sampiyonu olarak bu sezon beklentilerin gerisinde kalmisken, Avrupa’da isteneni elde edememisken, transferlerde soru isareti olusturacak hamleler yapilmisken, tribünler daha fazla dolacagina taraftar sayisi azalmisken konusulmasi gereken istifa degil, tesislesme dahil tüm sorunlara çözüm önerileridir. Sampiyon baskana sampiyon gibi birakmak yakisir. Eger bu sekilde olmazsa almis oldugumuz sampiyonluk ileride agir tahribatlara yol açar."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile