ISO 500 Listesinde Manisa'dan 33 Firma Yer Aldi

ISO 500 Listesinde Manisa'dan 33 Firma Yer Aldi

Istanbul Sanayi Odasi (ISO) tarafindan Türkiye’nin ilk 500 sanayi kurulusu çalismasinin 2023 yili sonuçlari açiklandi. Açiklanan verilere göre bu yil ilk 500 listesinde Manisa’dan 33 firma yer aldi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Yilmaz, listeye yer alan firmalari tebrik etti. Baskan Yilmaz, “Manisa’miz 33 firma ile sanayi devleri arasinda yer alarak is dünyasinin cazibe merkezi oldugunu bir kez daha göstermistir.” dedi.

Istanbul Sanayi Odasi (ISO) tarafindan 1993 yilindan bu yana her yil yapilan Türkiye’nin ilk 500 sanayi kurulusu çalismasinin 2023 yili sonuçlari açiklandi. Açiklanan veriler göre bu yil ilk 500 listesinde Manisa’dan 33 firma yer aldi. Ilk 100 firma arasinda ise Manisa’dan 9 firma listede yer aldi.

Baskan Yilmaz: “Sehrimiz cazibe merkezi olmaya devam ediyor”

ISO 500 listesinde yer alan 33 firmayla gurur ve onur duyduklarini belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Yilmaz, “Istanbul Sanayi Odasi tarafindan her yil açiklanan ilk 500 sanayi kurulusu listesinde odamiza kayitli üyelerimizden merkezi ilimizde olan 9 firma ile birlikte yine odamiza kayitli olarak bölgemizde üretim yapan ama merkezleri baska sehir ve ilçelerimizde olan 24 firmamizla birlikte devler liginde Manisa’dan 33 firmamiz yer aldi.” dedi.

Zorlu ekonomik sartlara ragmen Manisali sanayicilerin üretime, istihdama ve ihracata devam ederek sehrin gururu olamaya devam ettiklerini belirten Baskan Yilmaz, “Geçen sene oldugu gibi bu senede 33 firma ile sanayi devleri arasinda yer almaktayiz. Manisali firmalarimiz gelismis endüstrileri, organize sanayi bölgeleri, çevreci ve güçlü sanayi alt yapilari ile Manisa’mizin cazibe merkezi olmasi yolunda özveriyle çalismaya devam etmektedir. Üretimin ve istihdamin, ihracatin gerçek kahramanlari olan bu isletmelerimiz sehrimizin kalkinmasinda ve markalasmasinda önemli bir rol üstlenmekteler. Manisa’miz, is dünyamizin gayreti ile, gelismis sanayi üretimi ve dünya ile rekabet eden sektörleri ile küresel çapta adindan söz ettiren bir sehir olup sanayinin ve tarimin baskenti konumundadir. Açilanan veriler sehrimizin güçlü sanayi altyapisi, küresel ticaret agi, genis tarim arazileri ve yesil dönüsüm hamleleri ile ekonomik yapisinin saglam temellere dayandigini bir kez daha göstermistir. Sanayicilerimiz gece gündüz, 7 gün 24 saat çalismak suretiyle katma deger üretmeye devam ediyor. Zor sartlar altinda dünya ile rekabet ederek ülke ekonomimize katki koymaya çalisan, Türkiye’nin en büyükleri arasinda yer alarak gurur duymamiza vesile olan sanayicilerimizi, firmalarimizin yöneticilerini, tüm çalisanlarini tebrik ediyor, sehrimiz ve ülkemiz ekonomisine katki sagladiklari için tesekkür ediyor, ilerleyen dönemlerde Manisa’mizin daha fazla firma ile listede yer alacagina inaniyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile