Isparta'da 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandi

Isparta'da 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandi

Isparta’da Muhtarlar Günü kutlamalari muhtarlarin Atatürk Aniti’na çelenk sunmasiyla basladi. Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan günün anlam ve önemini belirten konusma, Isparta Muhtarlar Dernegi Baskan Vekili ve Gülistan Mahallesi Muhtari Zafer Uzun tarafindan gerçeklestirildi.

Çelenk sunma töreninin ardindan Uzun baskanligindaki muhtarlar heyetini kabul eden Isparta Valisi Ömer Seymenoglu muhtarlik müesseseni mülki idare amirliginden ayirmamak lazim diyerek “Muhtarlarimiz, en ücra köylerimizde, mahallelerimizde kamu kurum ve kuruluslarinin aldigi kararlari, uygulamalari yakinen takip ederek bunlarin uygulanmasinda etkinligi, verimliligi, hizi artirmaya çalisan çalisma arkadaslarimizdir. Muhtarlarimizin bu desteklerini en yakin tarihimizde yaklasik iki yildir koronavirüs salginiyla mücadele gördük. Muhatlarimiz köyünde veya mahallesinde 24 saat teyakkuzda saglik çalisanlarina ve kamu kurumlarina destek oldular. Bizlere verdiginiz desteklerden dolayi tesekkür ediyorum. Tüm muhtarlarimizin gününü kutluyorum” dedi.

Muhtarlar Dernegi Baskan Vekili Uzun ise Vali Seymenoglu’nun Isparta’da göreve basladigi günden beri devamli kendilerinin yaninda oldugunu belirterek bu destekle de vatandas odakli çalismalarini sürdürdüklerini söyledi.



Ziyarette Vali Ömer Seymenoglu, tüm muhtarlari temsilen Isparta Muhtarlar Dernegi adina Baskan Vekili Uzun’a Tesekkür Belgesi vererek muhtarlarin basarilarinin devamini diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile