Isparta'da 76 Bin 458 Ögrenci Karne Heyecani Yasadi

Isparta'da 76 Bin 458 Ögrenci Karne Heyecani Yasadi

Isparta’da 2023-2024 egitim ögretim döneminin sona ermesi ile Isparta’da 76 bin 458 ögrenci karne heyecani yasadi.

2023-2024 egitim ögretim döneminin sona ermesi ile Isparta’da 76 bin 458 ögrenci karne heyecani yasadi. Vali Aydin Barus da Sehit Koray Akoguz Ilkokulu’nda ögrencilerin karne heyecanina ortak oldu. Sehit Koray Akoguz Ilkokulu’nda karne töreni ögrencilerin halk oyunu gösterisiyle basladi.

Gösterinin ardindan Vali Barus, siniflara geçerek ögrencilere karnelerini verdi. Ögrencilerle bir süre sohbet eden Vali Barus, çesitli tavsiyelerde bulundu.

Karne dagitiminin ardindan açiklamalarda bulunan Vali Barus, “2023-2024 egitim ögretim yilinin sonuna geldik. Bugün ögrencilerimizin mutlulugunu paylasiyoruz hep birlikte. Hepsi çok sevinçli, yil boyunca sarfettikleri emeklerinin karsiligini aliyorlar. Tüm egitim camiamiza, ögretmenlerimize, idarecilerimize tesekkür ediyorum vermis olduklari emekler münasebetiyle. Bu tatilde ögrenci velilerimizden, çocuklarinin üzerine daha fazla egilmelerini istiyoruz. Aile olmak çok çok önemli. Çocuklariyla birlikte vakit geçirmek çok çok önemli. Bir taraftan evlatlarimiz Milli Egitim Müdürlügümüz tarafindan, Gençlik ve Spor Müdürlügümüz tarafindan açilan kurslara devam ederken diger taraftan da aileleriyle de mümkün oldugunca fazla vakit geçirmeleri lazim. Aksamlari mutlaka çocuklarimizla birlikte olalim, onlarla sohbet edelim, konusalim, onlarin da birer birey oldugunu onlara her zaman hatirlatma ihtiyacimiz var. Çocuklar kendilerini ne kadar degerli hissederlerse kendilerine olan güvenleri o kadar çok artar. Sadece anne degil, sadece baba degil, anne baba birlikte. Lütfen buradan ailelerimize rica ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile