Isparta'da Çesitli Suçlardan Aranan 30 Sahis Yakalandi

Isparta'da Çesitli Suçlardan Aranan 30 Sahis Yakalandi

Isparta’da Aranan Sahislar Büro Amirligi ekipleri tarafindan yapilan çalismalar sonucunda çesitli suçlardan aranmasi olan 30 sahis yakalandi.

Isparta Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Aranan Sahislar Büro Amirligi ekipleri tarafindan 11-18 Mart tarihleri arasinda çalisma gerçeklestirildi.

Yapilan çalismalar sonucunda, çesitli suçlardan aranmasi olan 30 sahis yakalandi.

Kisinin malini koruyamayacak durumda olmasindan yararlanarak hirsizlik suçundan 18 yil 1 ay 19 gün hapis cezasi ile aranan M.S., atesli silahlarla mermileri satin alma veya tasima veya bulundurma suçundan 12 yil 1 ay 15 gün hapis cezasi ile aranan M.A.K., cebir tehdit veya hile kullanarak kisi hürriyetinden yoksun kilma suçundan 11 yil 17 gün hapis cezasi ile aranan C.S., kasten yaralama suçundan 9 yil 4 ay 15 gün hapis cezasi ile aranan M.S., kamu kurum ve kuruluslarini araci olarak kullanmak suretiyle dolandiricilik suçundan aranan 7 yil 1 ay hapis cezasi ile aranan E.T. isimli sahislar ekiplerimizin yapmis oldugu titiz ve uzun süren çalismalar sonrasinda yapilan operasyonlar sonucu yakalanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile