Isparta'da Eski Muhtarin Öldügü Kaza Güvenlik Kamerasina Yansidi

Isparta'da Eski Muhtarin Öldügü Kaza Güvenlik Kamerasina Yansidi

Isparta’da 3 tekerlekli motosiklet ile motosikletin çarpismasiyla meydana gelen kazada eski muhtar Süleyman Bulgurcu hayatini kaybetti. Kaza ani güvenlik kameralarina yansidi.

Kaza, 8 Agustos Persembe günü Sav Kasabasi’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Asagi Mahallesi eski muhtari Süleyman Bulgurcu idaresindeki 3 tekerlekli motosiklet ile E.K.’nin kullandigi motosiklet çarpisti. Kazanin etkisiyle Süleyman Bulgurcu yola savruldu. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan agir yarali olarak hastaneye kaldirilan Süleyman Bulgurcu, 20 Agustos Sali günü tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Bulgurcu’nun cenazesi ayni gün Sav Kasabasi’nda topraga verildi.

Kaza ani ise güvenlik kameralarina anbean yansidi. Görüntülerde Süleyman Bulgurcu’nun kullandigi 3 tekerlekli motosikletin yol kenarinda bekledikten sonra yola çikmaya çalisirken motosiklet ile çarpistigi, çarpismanin etkisiyle 3 tekerlekli motosikletin yan yattigi görülüyor. Kazanin ardindan Bulgurcu’nun araçtan savruldugu, motosiklet sürücüsü E.K.’nin ayaga kalktigi, sekerek yürümeye çalistigi da görüntülerde yer aliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile