Isparta'da Otobüs Duraklari Modern Hale Getiriliyor

Isparta'da Otobüs Duraklari Modern Hale Getiriliyor

Isparta Belediyesi, ögrenci ve vatandaslarin yogun olarak kullandigi eski otogar altindaki otobüs duragini yenileyerek klimali ve modern hale getirdi. Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Baskani Faruk Dasdöner, otobüs duraginin modern hale getirilmesinden dolayi Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e tesekkür etti.

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in göreve gelmesinin ardindan önceki dönemde sehrin farkli noktalarindaki otobüs duraklari modern hale getirilmisti. Birçok durak kapali hale getirilirken, Kaymakkapi Meydani’na da modern bir durak yapilmisti. Isparta Belediyesi tarafindan otobüs duraklarini modern hale getirerek yenileme çalismalari devam ediyor. Bu kapsamda ögrenci ve vatandaslarin yogun olarak kullandigi Eski Otogar altindaki otobüs duragi da yenilenerek modern bir hale kavusturuldu. Bölgedeki eski otobüs duragi sökülürken yerine klimali, güvenlik kamerali vatandaslarin daha rahat kullanabilecegi kapali otobüs duraginin montaji yapildi. Hizmete giren yeni kapali otobüs duragi sayesinde ögrenciler ve vatandaslar otobüs beklerken yazin sicaktan kisin da yagmur ve soguktan etkilenmeyecek.

Isparta modern duraklara kavustu

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Baskani Faruk Dasdöner, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in göreve geldigi ilk günden bu yana otobüs duraklarini kapali hale getirdigini, Kaymakkapi Meydani’na da çok modern bir otobüs duragi yapildigini hatirlatti. Kaymakkapi Meydani’ndaki otobüs duraginin bir benzerinin ögrenci ve vatandaslarin çok yogun kullandigi eski otogar altindaki otobüs duraginin yerine yapildigini söyleyen Dasdöner, “Isitmasiyla, sogutmasiyla konforlu bir otobüs duragi yapildi. Yeni durak vatandaslarimiz tarafindan çok takdir ediliyor. Bu duragi SDÜ ve ISUBÜ ögrencileri ile vatandaslarimiz çok yogun kullaniyor. Buranin nezih bir hale getirilmesi çok memnuniyet olusturdu. Isparta’miza bu durak çok yakisti. Esnafimiz ve yolcularimiz adina bu duragi Isparta’miza kazandirdigi için Belediye Baskanimiz Sayin Sükrü Basdegirmen’e çok tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile