Isparta'da Sanayi Çetesine Operasyon

Isparta'da Sanayi Çetesine Operasyon

Isparta’da hurda, agir hasarli ve hacizli araçlarin motor ve sasi numaralarini farkli araçlarla degistirdigi tespit edilen çeteye düzenlenen operasyonda gözaltina alinan 4 kisiden 1’i tutuklandi.



Yalvaç Sanayi Sitesi’nde 2 isyerinde hacizli, agir hasarli ve hurda araçlarin motor ve sasi numaralarini ayni özelliklere sahip baska otomobiller ile degistirdigi tespit edilen süphelileri jandarma ekipleri takibe aldi. Yalvaç, Gelendost ve Keçiborlu ilçelerinde Il Jandarma Komutanligina bagli ekipler, E.S. (45), M.B. (50), A.S. (27) ve Ö.S.’yi (25) isyerlerine düzenledigi es zamanli operasyonla suçüstü yakalandi. Yapilan aramalarda, sasi numaralari degistirilerek trafige çikarilmis 8 otomobil, 3 takim numara çakma aparati ve 4 adet sasi numaralari kesilmis hurda araç ele geçirildi.

Jandarmadaki islemlerinin ardindan süpheliler suç islemek amaciyla örgüt kurmak, resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandiricilik suçlarindan adliyeye sevk edildi. 4 süpheliden biri çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi, 3 sahis adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile