Isparta'da Seçim Zaferi Coskuyla Kutlandi

Isparta'da Seçim Zaferi Coskuyla Kutlandi

Isparta’da resmi olmayan sonuçlara göre Belediye Baskanligi seçimini kazanan AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen Kaymakkapi Meydaninda kutlama yapti. Coskulu kalabaliga hitap eden Sükrü Basdegirmen “Biz büyüksehir degiliz ama büyük düsüncelerle bir abi olarak vatandaslarin tüm hizmetlerini yerine getirecegiz. Vermis oldugunuz oylarin kat kat fazlasini alacaksiniz” dedi.

Isparta’da Yüksek Seçim Kurulu’nun resmi olmayan sonuçlarina göre Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen seçimi kazandi. Isparta’da vatandaslar konvoy ve havai fiseklerle seçim zaferini coskuyla kutladi. Kaymakkapi Meydaninda çoskulu kalabaliga hitap eden Baskan Basdegirmen seçimde yaristigi diger adaylara tesekkür ederek “Bundan bes yil önce de ayni burada seçimi kazandiktan sonra sizlerle beraber bu mitingi yaparken su yakamdaki AK Parti rozetini sizin önünüze çikarip Türk bayragini takmistim o günden beri bu Türk bayragi da duruyor ömür boyu bu Türk bayragini Allah‘in izniyle sizlerle beraber yakamiza tasiyacagiz” dedi.

Yapilmasi gereken her türlü hizmeti yaparak buralara geldik”

Sükrü Basdegirmen konusmasinin devaminda “Degerli hemserilerim bizler gönül belediyeciligi ile buraya gelirken cumhurbaskanimiz, genel baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in bizlere verdigi o manifestoyla yapilmasi gereken her türlü hizmeti yaparak buralara geldik” dedi.

coskulu kalabalik karsisinda gurur duydugunu söyleyen Basdegirmen “Su güzellige bakin hanimefendiler, beyefendiler sahnedeki çocuklarimiz bu heyecani belki de bir sey anlamadan o kadar çok güzel yasiyorlar ki ileride çocuklarimiz sahnelere çikip biz belediye baskani ile beraber el salladik bunlar onun için çok büyük ani olacak” seklinde konustu.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a verdigi sözü yerine getirdiklerini söyleyen Sükrü Basdegirmen “Sizler olmasaydiniz, bu güzel desteginizi vermeseydiniz bize destek veren diger vatandaslarimizla beraber ayni yerde birlesmeseydik cumhurbaskanimiza mahcup olarak çikmak zorunda kalacaktik. Mahcup oldugumuz zaman mahcup oldugun kisiden bir sey talep edebilir misin? Utanirsin degil mi? Görünmek istemezsin kaçarsin. Alnimiz açik, basimiz dik Rabbim böyle yürümeyi bizlere nasip etsin” seklinde konustu.

Vermis oldugunuz o güzel oylarin hakkini da kat kat kat fazlasiyla alacaginizin sözünü veriyorum.

Parti vatandas ayirt etmeksizin bütün hizmetleri yerine getirecegini söyleyen Basdegirmen, “Her mahallemize, her sokagimiza ayni güzelligi yasatmak için buradayiz. Bir önceki dönem biz bu konuda kendimizi ispat ettigimizi düsünüyorum. Degerli vatandaslarim Isparta’da 44 tane mahallemiz var 44 mahallenin disinda 204 köy, 9 belde, 12 ilçe var bunlarin hepsi de bizim sorumlulugumuzda. Biz büyüksehir degiliz ama büyük düsüncelerle bir abi olarak vatandaslarin tüm hizmetlerini yerine getirecegiz dedik. Verdigimiz sözler sadece ve sadece yasamis oldugumuz sikintili dönemlerin disinda harfiyen tane tane tane yerine gelmistir ve bundan sonra da verilen sözlerden çok daha fazlasini yaparak o güzellikleri biz hep beraber yasayacagiz. Rabbim daha güzel günler hep beraber yasamayi nasip eylesin. Sizlerden Allah razi olsun verdiginiz emeklere çok çok tesekkür ediyorum. Insallah vermis oldugunuz o güzel oylarin hakkini da kat kat kat fazlasiyla alacaginizin sözünü vererek hepinize hayirli aksamlar diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile