Isparta'da Site Yöneticisini Öldüren Sanik Açiklamasi 'Uzun Zamandir Tutukluyum, Tahliyemi Talep Ediyorum'

Isparta'da Site Yöneticisini Öldüren Sanik Açiklamasi 'Uzun Zamandir Tutukluyum, Tahliyemi Talep Ediyorum'

Isparta’da bir sitenin otoparkinda site yöneticisini kemerle bogarak öldüren sanik üçüncü kez hakim karsisina çikti. Mahkemede sanik, "Uzun zamandir tutukluyum, tahliyemi talep ediyorum" dedi.

Olay, 28 Ocak 2023 tarihinde Fatih Mahallesi’nde bulunan konutlardan birinin kapali otopark kisminda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, site yöneticisi emekli ögretmen Hüseyin Cahit Erdogan’in (71) otoparkta hareketsiz bir sekilde yattigini gören site sakinleri durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarla birlikte bölgeye polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Erdogan’in hayatini kaybettigi belirlendi. Cumhuriyet savcisinin olay yerindeki incelemesinin ardindan Hüseyin Cahit Erdogan’in cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere Isparta Sehir Hastanesine kaldirildi. Savcilik, olayin cinayet olma süphesi üzerine inceleme baslatti.

Süleyman Çelik, hakkinda hazirlanan iddianamede ‘tasarlayarak öldürme” suçundan agirlastirilmis müebbet hapis cezasi istendi. Süleyman Çelik’in yargilanmasinda üçüncü durusma Isparta 2. Agir Ceza Mahkemesinde görüldü.

Durusmaya tutuklu sanik Süleyman Çelik, taraf avukatlari ve aileleri katildi.

Durusmada Hüseyin Cahit Erdogan tarafindan isten çikarilan eski site çalisani Yasemin U. sosyal medya hesaplarindan Erdogan’in ölümüne iliskin kinayeli paylasimlar yaptigi iddiasi ile tanik olarak dinlendi. Yasemin U. sanigi tanimadigini ve kendisiyle hiç görüsmedigini, Hüseyin Cahit Erdogan’in ölümünden sonra sosyal medya hesaplarindan kinayeli paylasimlari yapmadigini söyledi.



Sanik Süleyman Çelik ise tanigi tanimadigini ve daha önce kendisiyle hiç bir görüsmesinin olmadigini söyleyerek Yasemin U’nun eski esinin güvenlik kursundan arkadasi oldugunu belirtti.

Sanik Süleyman Çelik, "Uzun zamandir tutukluyum, tahliyemi talep ediyorum" dedi.

Mahkeme heyete sanigin tutukluluk halinin devamina karar vererek durusmayi ileri bir tarihe erteledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile