Isparta Emniyeti halk günü düzenledi, suç çeşitlerini anlattı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından düzenlenen 'halk günü' toplantısında suç çeşitleri konusunda vatandaşlar bilgilendi

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından düzenlenen 'halk günü' toplantısında suç çeşitleri konusunda vatandaşlar bilgilendirildi.

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Toplum Destekli Büro Amiri Atilla Ayata tarafından çeşitli konu başlıkları altında slayt gösterisi sunuldu. Ayata, bina güvenliği, internet güvenliği, evlendirme vaadi ile dolandırıcılık, motosiklet kask kullanımı ve hırsızlığı, otolarda alınacak önlemler ve düğünlerde dikkat edilecek hususlar konularında halkı bilgilendirdi.

Toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, vatandaşlardan suç ve suçlularla mücadelede kendilerine yardımcı olmalarını istediklerini söyledi.

Gürkan, "Biz güvenliğimiz ve asayişimizle ilgili 24 saat çalışıyoruz. Bizim istediğimiz desteklerden birisi de hırsıza ve suçluya davetiye çıkarmamaktır. Halkımız bu konuda üstüne düşen görevi yerine getirdikten sonda hırsızlık vakalarını en aza indireceğiz. Şu an burada bulunan vatandaşlarımızdan istediğim bir şey var. Sizler burada edindiğiniz bilgileri akrabalarınıza, komşularınıza anlatın." dedi.

Gürkan, Isparta için 'En güvenli yaşanabilir şehir ve en güvenli eğitim şehri' sloganını benimsediklerini ifade ederek, "Biz güvenlik hizmetinin en üst seviyeye çıkarılması için ilk olarak muhtarlarımızı dinledik. Onlar mahallenin sorunlarını ve şikayetleri anlattı ve birlikte çözüm bulmaya çalıştık. Daha sonda sivil toplum kuruluşlarımızı esnafımızı ve bize müracaat eden vatandaşlarımızı dinledik. Sizlerin sorunlarına çözüm üretmek için devamlı çalışıyoruz." diye konuştu.

Ahmet Zeki Gürkan, toplantıya katılanlardan duyduklarını, öğrendiklerini etrafındakilere anlatmalarını da istedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile