Isparta Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Isparta'da Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili seçilen adaylar mazbatalarını aldı.



Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törende, AK Parti milletvekilleri Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz ve İYİ Parti Milletvekili Ayli Cesur mazbatalarını İl Seçim Kurulu üyelerinden aldı.

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in yerine mazbatasını AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun aldı.

Zabun, törende yaptığı konuşmada, seçimde demokrasi örneğini güçlü bir şekilde ortaya koyduklarını belirtti.

Seçime mükemmel bir katılımın olduğunu ifade eden Zabun, demokrasinin tecellisi için vatandaşların fedakarca tutum sergilediğini kaydetti.

Zabun, "Resmi görevliler, siyasi partilerin temsilcileri büyük bir özveri ve fedakarlıkla bu demokrasi iradesinin tecellisi için müthiş bir performans ortaya koydular. Hiçbir sorun yaşanmadan, kardeşlik içerisinde bu seçimler oldu. Milletimizin vermiş olduğu karar başımızın tacı." dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ise Türkiye'de seçimlerin demokratik, şeffaf bir şekilde geçtiğini ve millet iradesinin sandığa tecelli ettiğini söyledi.

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de besmele çekerek başladığı konuşmasında, "Milletin bize yüklediği misyonu en güzel dileklerle, dualarda unutulmamak dileğiyle hepinize en kalbi duygularımda sevgilerimi sunuyorum." dedi.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur da seçim sürecinde verdiği sözlerin arkasında olduğunu kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile