Isparta'nin 'Barbie'si  Sakine Teyzeye Filli Boyadan Destek

Isparta'nin 'Barbie'si Sakine Teyzeye Filli Boyadan Destek

Isparta’nin Sav beldesinde evinin her detayini pembeye boyayarak dikkatleri üzerine çeken 75 yasindaki Sakine Akkul’un boya istegi Filli Boya firmasi yetkilileri tarafindan yerine getirildi. Kendisine kilolarca pembe boya gönderilen Akkul boyalari teslim aldiktan sonra evini sil bastan boyamaya baslayarak “Filli Boya beni çok mutlu etti. Dünyalari bana verdiler” dedi.

Isparta’nin merkeze bagli Sav beldesinde yasayan 75 yasindaki Sakine Akkul, buldugu her seyi pembeye boyamasiyla dikkat çekmisti. Yasadigi evin her detayini pembeye boyayan Sakine teyzenin, pembe boya istegi Filli Boya firmasi tarafindan yerine getirildi.

21 Agustos tarihinde Ihlas Haber Ajansi’na yaptigi açiklamada “Artik eskisi gibi boya alamiyorum. Boya alabilsem her yeri boyasam, cennet gibi yapsam diyorum. Evin önünü arkalarini, her yeri boyayacagim. Elimden gelse Sav kasabasini boyayacagim” diyen Sakine teyzenin açiklamalarina duyarsiz kalmayan Filli Boya firmasi yetkilileri iç, dis, astar ve hobi boyalari gönderdi. Boyalari teslim aldiktan hemen sonra evindeki esyalari boyamaya baslayan Sakine Akkul firma yetkililerine tesekkür ederek “Her tarafi pembeye boyayacagim. Çok memnun oldum, Allah razi olsun. Haberimi tüm Türkiye izlemis. Çok sevindim. Haberden sonra çok gelen giden oldu. Günde 20 ya da 30 araç duruyor benimle fotograf çekiliyorlar, evi çekiyorlar. Bir çok hediye geldi. Kremler, gül kokulari, pembe olan her seyi hediye getiriyorlar” dedi.

Filli Boya yetkilileri dünyalari bana verdi

Boyalari teslim aldiktan sonra boyama isteginin iyice arttigini söyleyen Sakine Akkul “Haber çiktiktan sonra Filli Boya’nin sahipleri beni aradilar. Boya yolladilar sagolsunlar. Boyalar geldikten sonra içimden iyice heves geldi. Simdiden boyamaya basladim. Filli Boya’nin yöneticilerine, sahiplerine çok tesekkür ederim. Beni çok mutlu ettiler. Dünyalari bana verdiler. Çok tesekkür ederim” açiklamalarinda bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile