Isparta, Pakistan'a 1 milyon 267 bin lira gönderdi

Isparta'da, 2 Ağustos 2010 tarihinde Pakistan'da meydana gelen sel felaketinden etkilenenler için başlatılan yardım kampanyasında 1 milyon 267 bin lir

Isparta'da, 2 Ağustos 2010 tarihinde Pakistan'da meydana gelen sel felaketinden etkilenenler için başlatılan yardım kampanyasında 1 milyon 267 bin lira toplandı.

Isparta Valisi Ali Haydar Öner, Pakistan'da meydana gelen afetin maddi ve manevi kayba sebebiyet verdiğini, halen binlerce insanın barınma, açlık, susuzluk ve salgın hastalık problemleriyle karşı karşıya kaldığını söyledi.

Öner, "Geçmişte olduğu gibi, gelecekte de dostluklarını esirgemeyecek olan dost ve kardeş Pakistan halkının acılarını paylaşıp her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek amacıyla valiliğimiz tarafından 20 Ağustos 2010 tarihinde nakdi yardım kampanyası başlatılmıştır." dedi.

Vali Öner, kampanyaya vatandaşlarla birlikte meslek kuruluşları, dernekler ve kamu kurumlarının destek verdiğini ifade ederek toplam 1 milyon 267 bin lira ile 8 bin 820 Euro toplandığını belirtti. Öner, yardımların ilgili yerlere ulaştırıldığını kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile