Isparta Protokolü Bayramlasma Programinda Bulustu

Isparta Protokolü Bayramlasma Programinda Bulustu

Isparta’da valilik koordinesinde Ramazan Bayrami nedeniyle bayramlasma programi düzenlendi.

Isparta’da Ramazan Bayrami nedeniyle Isparta Valiligi koordinesinde bayramlasma programi düzenlendi.

Isparta Valisi Aydin Barus, Süleyman Demirel Kongre Merkezi girisinde il protokolünü karsiladi. Bayramlasma programinda konusan Vali Barus, bayramlasma programina yogun katimdan duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Düzenledigimiz bayram kutlama programina yüzlerce Ispartali vatandasimiz istirak etti. Bu, Isparta’daki birlik ve beraberligin ne kadar güçlü oldugunu gösteriyor. Herkes çocuguyla, yakiniyla buraya tesrif etmis sag olsunlar. Bayramlari sevinçli kilan zaten bu kutlamalardir. Yine bayramlari anlamli yapan akrabalarimiza, tanidiklarimiza, komsularimiza yaptigimiz ziyaretler ve hal hatir sormalardir. Ramazan Bayrami gerçekten bu anlamda bize birlik ve beraberligimize çok önemli katkilar saglayan bir bayram. Buradan tüm Ispartali vatandaslarimiza hayirli bayramlar diliyorum. Bayramlarini tebrik ediyorum. Sevdikleriyle beraber çok güzel bir bayram geçirmelerini, saglik, huzur içerisinde daha nice mutlu günlere ulasmalarini temenni ediyorum” dedi.

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen ise yaptigi konusmada herkesin bayramini kutladi. Baskan Basdegirmen, “Bu bayramin güzelligi paylasmak, ihtiyaç sahiplerinin yaninda olmak, insanlarimiza faydali olmaktir. Bunlar çok güzel seyler. Bu maneviyat hayati içerisinde çok güzel hizmetler yapildi. Insallah bu yapilan hizmetlerin daim olmasi da bizim en büyük dilegimiz. Ben buradan tüm vatandaslarimizin Ramazan Bayrami’ni kutluyorum” seklinde konustu.

Bayramlasma programina Vali Aydin Barus, Egirdir Dag Komando Okulu Komutani Tuggeneral Ahmet Asik, Kara Havacilik Okulu Komutani Tuggeneral Isa Baydilli, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, sehit aileleri ve gaziler, oda baskanlari, siyasi partilerin il baskanlari, STK temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile