Isparta Valisi Barus LGS Birincileri Ile Bir Araya Geldi

Isparta Valisi Barus LGS Birincileri Ile Bir Araya Geldi

Isparta Valisi Aydin LGS (Liselere Geçis Sistemi) sinavinda 500 tam puan alarak isimlerini birinciler arasinda yazdiran ögrencilerle Isparta Valiligi’nde bir araya geldi. Vali Barus ögrencileri tebrik ederek çesitli hediyelerle ödüllendirdi.

Isparta’da LGS sinavinda 500 tam puan alarak birinci olan Ülkü Ortaokulu’ndan Ahmet Çelik, Sütçüler Merkez Ortaokulu’ndan Elif Türk, Sehit Ömer Sari Ortaokulu’ndan Efe Gönen, Hizirbey Ortaokulu’dan Zeynep Akkus,Sehit Komiser Muhsin Kiremitçi Ortaokulu’ndan Muhammed Safa Kara, Özel Bahçesehir Ortaokulu’ndan Azra Irkilata ve beraberinde bulunan veliler ile egitimci kadrosu Isparta Valisi Aydin Barus ile Isparta Valiligi’de bir araya geldi. Ögrencileri basarilarindan dolayi kutlayan Vali Barus “Bu yil yapilan LGS sinavinda Türkiye genelinde 500 tam puan alan toplam 562 ögrenci var. Bu 562 ögrenci arasinda Isparta’dan 6 ögrencimiz var. Bu Isparta için gerçekten gurur duyulacak bir tablo. Isparta, egitime çok önem veren ve ailelerin de çocuklarinin egitimine büyük ilgi gösterdikleri bir il. Bizim de zaten birinci önceligimiz Isparta’da egitimin kalitesini daha da yükselterek Türkiye’deki siralamasini üstlere tasimak. Bu sayede de hem gençlerimizin gelecegini teminat altina almak hem de Türkiye’ye çok yararli insanlar olarak yetismelerini temin etmek istiyoruz. Bu yil yapilan sinavlarda Isparta olarak gerçekten basarili bir konumdayiz” dedi.

Konusmasinin ardindan Vali Barus ögrencileri tek tek tebrik ederek tercih edecekleri okullar ve gelecek planlari hakkinda uzunca bir sohbet gerçeklestirdi. Ardindan Isparta’ya büyük bir gurur yasatan ögrencilere altin ve kitap hediye eden Vali Barus ögrencilerle hatira fotografi çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile